reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

esti, nie żartuj! :szok:
A ta 9 to według jakiej rozmiarówki?
Mój Kubek ma buty Adidasa rozm 18 i są na niego już ledwo, ledwo, może do końca wakacji ponosi w chłodniejszy dzionek, a potem popędzę na allegro.
O takie
Jak noci 18 to znajdziesz na niego kozaczki. Duże nóżki ma, będzie z niego duży mężczyzna jak dorośnie:-D

reklama
My tez będziemy musieli poszukać bucików na zimę, bo Tobi pewnie zacznie chodzić o tej porze roku i nie wiem czy wysiedzi w wózku. narazie nie wiem jakie nosi rozmiar, ale chyba spory, w końcu cały jest duży - po tatusiu, który nosi 45-46. Ja dla odmiany 35-36 (zimowe 37):rofl2:

Ewa ja mu centymetrem zmierzylam.ma 9cm.a buciki nosi rozmiar 0-3 miesiace
Pandi ja na zime szukam butkow..................ale jak sa to tylko takie kapcie.....a Oli bedzie juz w pazdzierniku, litopadzie chodzil i musi miec prawdziwe buty usztywniona kostke i zimowe.....a takich malych nie ma

A ja ajest chlodniej........................to tez akaldam butki bo malemu stopki marzna

witam:tak::tak:
ja juz po dniu paprykowym:baffled:
przerobiłam 10 kilo:szok::-D:-D:-D

no i dzisiaj bylismy u pni doktor na sprawdzeniu od rehabilitacji,
wszytko w porządeczku, symetria bardzo dobra, główka tez juz się poprawiła po tym spłaszczeniu i w ogóle jest nad wiek rozwinięty :-D:-D:tak::tak:i zeby mu w niczym nie pomagac:no:
tak pani doktor powiedział
a jak go fanie tam ubrałam, nikt nie chciał wierzy , że ma 7 miesiecy
ale jeszcze nie chodzi więc musieli uwierzyć:-p:laugh2::laugh2::laugh2:
siadzie jak 8miesięczne dziecko i zaczyna klękac:baffled:
umówieni jesteśmy na sprawdzenie, ale to tylko rutyna, na 13 pażdziernika, i jesli ma wierzy pani doktor to Kacperek ma już wtedy chodzić przy meblach:confused::confused::confused::confused:
no zobaczymy:-D:-D:-D

wymiary no szok 2 dni temu wazył 9000 a dzisiaj 9500 to jest niemożliwe
któraś waga oszukuje:dry:
jutro zważę na mojej, 71 długości w klacie 49 a w główce 44
chłop jak dąb, w końcu ma po kim dziedziczy hhihiih
albi będzie wiedziała;-):-D:-D:-D:-D:-D

Spóźnione życzonka dla Kubusia i Tobiaszka:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zapomniałam:baffled:
dzisiaj ujawnił się 3 ząbek lewa jedynka na górze