reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Niestety.....znalzłąm kombinezony jednoczęsciowe bez stopek .............my mamy ze stopkami
Ale za to nie ma takich malych butow juz do chodzenia na zime.........wszytko od rozmiaru 16 a Olisiek ma teraz 9 wiec na pewno do zimy mu nie urosnie tak duo stopka......... a moze?.

My obnizylismy lozeczo na najnizszy poziom jaki jest.......teraz na pewno mi nie wypadnie
DSC03377.JPG

reklama
Niestety.....znalzłąm kombinezony jednoczęsciowe bez stopek .............my mamy ze stopkami
Ale za to nie ma takich malych butow juz do chodzenia na zime.........wszytko od rozmiaru 16 a Olisiek ma teraz 9 wiec na pewno do zimy mu nie urosnie tak duo stopka......... a moze?.

My obnizylismy lozeczo na najnizszy poziom jaki jest.......teraz na pewno mi nie wypadnie
DSC03377.JPG
Łóżeczko też obniżyłam, ale mój mąż położył małą na naszym łóżku i omało nie spadła:baffled:, faceci nie myślą:wściekła/y:

No mój kombinowal ja wylezc z lozezka siegalo mu do pach.troche wyzej

Zalezy ktorzy..............moj nigdy nie zostawia na lozku samego;-);-)
Mój też nie, ale czasami zapomina, że Celinka nie ma już 3 miesięcy i umie się przemieszcać:-D.
Ja mam jeszce jedno łóżeczko to w którym mała śpi i nie umiem go obniżyć, bo jest robione przez stolaża(18 lat temu) i miało tylko najniższy poziom regulowany materacami, materacy dawno nie ma, a mąż coś pokompinował i teraz trzeba się namęczyć z poziomicą i wiertarką żeby obniżyć, a to nie dla mnie;-)

Znowu uciekłyście, ja w pracy siedzę i się nudze, a Wy dzieciaczki usypiacie zazdroszcze, bo jak wracam to Celinka śpi już. Ale do końca sierpnia niedaleko i koniec nudzenia sie umowa wygasa:-D

Mój maluch wykąpany pachnący czyściutki nakarmiony lezy w łóżeczku a ja się zastanawiam czy zaśnie szybko i czy noc będzie spokojna....Jeszcze muszę psa nakarmić i z nim wyjść a potem kolacja trochę przy kompie jek mały pozwoli i potem wstać...Kurde jakie ja mam nudne życie...

Mój maluch wykąpany pachnący czyściutki nakarmiony lezy w łóżeczku a ja się zastanawiam czy zaśnie szybko i czy noc będzie spokojna....Jeszcze muszę psa nakarmić i z nim wyjść a potem kolacja trochę przy kompie jek mały pozwoli i potem wstać...Kurde jakie ja mam nudne życie...
A ja Ci zazdroszcze kąpie i usypiam Celinke 3 dni w tygodniu jak mam wolne, a i tak muszę się o to wykłucić z mężem:-D.

No u mnie normalnie chłop kąpie małego i to bez gadania.Wyjątek jest jak ma 2 zmianę 14-22.Wtedy ja kąpie z moją mamą.A dzis mój maluch chwilkę posiedział bez podparcia.W końcu zacznie moż sam siadać.W sumie to już najwyższy czas.Kuba nadal nie śpi rozgląda się po pokoju i bawi zabawkami.Ale przynajmniej nie płacze dobre i to.

No u mnie normalnie chłop kąpie małego i to bez gadania.Wyjątek jest jak ma 2 zmianę 14-22.Wtedy ja kąpie z moją mamą.A dzis mój maluch chwilkę posiedział bez podparcia.W końcu zacznie moż sam siadać.W sumie to już najwyższy czas.Kuba nadal nie śpi rozgląda się po pokoju i bawi zabawkami.Ale przynajmniej nie płacze dobre i to.
Celinka po kąpieli dostaje kopa energetycznego, musi się wyszaleć przez jakieś 2 godzinki i dopiero możemy położyć ją spać. W trakcie tej aktywności zazwyczaj nabywa nowych umiejetności, trochę mnie to dziwi, bo raczej powinna być zmęczona po całym dniu:confused:

reklama

esti, nie żartuj! :szok:
A ta 9 to według jakiej rozmiarówki?
Mój Kubek ma buty Adidasa rozm 18 i są na niego już ledwo, ledwo, może do końca wakacji ponosi w chłodniejszy dzionek, a potem popędzę na allegro.
O takie

Załączniki

• IMG_2987.JPG
    IMG_2987.JPG
    72,8 KB · Wyświetleń: 29
Do góry