reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jesli chodzi o spacerowke to konsultowalam sie najpierw zpediatra kamilka. wybralam akurat ta bo byla najlzejsza przy wyborze bralam pod uwage bardziej ciezar i wozka jefgo wielkosc po zlozeniu i czy sie rozklada calkiem na plasko .niz na wyglad chodzilo mi omoje zdrowie i kamilka bo mnie niewolno dzwigac a tamten wozek byl ciezki .na moim wozku pod spodem jest napisane jest jest on przeznaczony dla dzieci od 6 miesiaca zycia .a byly tez wozki od piatego miesiaca .roznily sie miekkoscia tego na czym dziecko lezy i kolkami w tamtym byly wieksze

reklama
Podczytuję fragmentami...
Ile nowości! Ząbki! - u nas brak, Gadanie! - no owszem tylko że ja nie rozumiem co on mówi;-). Martynka super gada, Oliś jak zwykle fantastycznie ruchliwy.
Nadal przechodzimy na mleczko sztuczne - ciężko idzie, w dzień ok, bo je obiadek i owoce, ale nocą jest straszna rozpacz jak nie ma cyca. Mówili mi że jak dziecko poczuje sztuczne słodkie mleczko to nie będzie chciało maminego, a Tobi nie! Bebilon nie jest przecież śmierdzący ani niesmaczny.:dry: Tylko biedak ciągle ma katarek i słabo śpi - zatyka się. WIęc nie mam serca go bardzie denerwować i nie umiem definitywnie odstawić. To dopiero tydzień.
Hej, dawno nie było tego tematu (choć po stokroć omawiany), ale ja chyba muszę zmienić wózek - czym teraz jeździcie?
Pandi ja mysle nad kupnem takiego, trochę ciężki aleja mieszkam w domku więc dzwigac go nie będe,a pozatym ma raczke przekładaną i posiada regulacje oparcia w 3 pozycjach od leżącej do siedzącej i cena nawet przystepna.
SuperSPACERÓWKA "ZA GROSZE''-Letnia Wyprzeda (409080666) - Aukcje internetowe Allegro
A co do cycusia to z odstawianiem poczekaj aż wyzdrowieje. Choroba to duży stres, a brak cycusia jeszcze większy. Ja odstawiłam z dnia nadzień, był płacz, ale więcej ją tuliłam i po kilku dniach było ok. A z dnia na dzień bo powiedziała mi lekarka że szkodzi małej moje mleko i może się rozchorować:wściekła/y:

Też się cieszę, że z Kamilkiem OK.
No moja zaczyna stawiać kroczki ale raczej nużkami za brzeg łóżeczka i wtedy leci:baffled:, guza też już ma. A osttnio to byśmy jechali na pogotowie bo omały włos z łóżka by nie spadła na główke:szok:, teraz tylko na podłodze się bawi i powoli pokój robi jej się mały i korytarz jej się podoba, a tam kafelki:baffled:.
Co do koloru kombinezonu to dlamnie może być, ale dla chłopca też bym wolała coś bardziej stonowanego.

reklama
Do góry