reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sylka- gratulujemy zakonczenia rehabilitacji. My wlasnie zaczynamy od nastepnego tyg. Na razie wstepnie jest na 6 miesiecy, 6 razy w tygodniu.
Co do butow to ja mam zapas do najblizszego lata bo jest u nas wyprzedaz butow BARTKA z polski z powodu likwidacji sklepu.

Witam z rana moja niunia nie budzi sie w nocy dojedzenia jak zje o 19 to dopiero o 5 rano jaj mąż do pracy idzie.I SPI DO 7 a potem o 8 pół godzinna znowu spania,aby już tak zostało.

A ja już od godziny na nogach,zupka dla Kubusia się gotuje,pranie się robi.Dziś musimy iść na zakupy bo jutro święto i muszę coś dla mamy kupić bo ma dziś urodziny.Myślę że kupię jej kwiaty ona lubi kwiatki i zawsze to tak miło jest.:)Noc minęła spokojnie tak się zastanawiam czy wczoraj małego rzeczywiście dziąsełka swędzialy czy może coś innego mu dolegało?Ale tak pakował wszystko do buzi że chyba tak..

dzien dobry:-)
my spalismy dzisiaj w trojke- mala się budzi ale to chyba przez ząbki-dobrze ze nie płacze.
my buty różne nosimy-bo każda firma ma inaczej-niektóre pasuja 3-6m a niektóre 6-9m. teraz juz myśle zeby kupić małej dobre usztywniane buciki-bo dziecko jak zaczyna wstawać to powinno mieć dobre buty.

pozdrawiamy:-)

cześć dziewuszki :-) chyba Majce wkrótce wyjdzie ząbek, bo zauważyłam rano zaczerwienione dziąsełko i płacze jak sie go dotknie. Tylko czy to możliwe, żeby najpierw wyszła dolna trójeczka??? hmmm...byłam pewna że zazwyczaj sa to dolne jedyneczki, ale jak widac-nie ma reguły bez wyjątku:-)

co do bucików to Maja nie miała jeszcze na nóżkach (jak jest zimno to zakładam jej takie cieplutkie śliczniutkie skarpetusie), ale na jesień i zimę juz musimy jakieś kupić. Pracowałam kiedys w sklepie obuwniczym i niestety wim, że ciężko jest dobrac wygodne butki dla takiego maluszka.

witam. noc minela spokojnie zarono dla mnie jak i dla kamilka. Sylka ,Esti Szczypawka ,Albi dzieki .wiecie za co.
ale glupia pogoda na dworze swieci slonce jest upala za chwilke zachodzi slonce i zimno i tak naprzemian.musze wyjsc i bede musiala kamila ubrac na cebulke albo niewiem .

reklama
Kubasek miał takie małe buciki welurowe które mu zakładałam jak było zimno na spacery.Teraz jak jest ciepło to tylko ma skarpetki na nóżkach na spacerze a w domu to często z gołymi stópkami szaleje i bawi się nimi.Na jesień i zimę będę musiała mu coś kupić bo to za duży chłopak będzie żeby bez butów latać:)

Do góry