reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kasiu nie za ma co;-);-);-);-):tak::-D

dzisiaj 4 ząbek już świeci czyli siekanie w pełni:-D:-D:-D
tylko, ze to moje cycki:-:)-D:-D:-D:-D

my mmay 4 pary i dostaliśmy skórzane takie na jesień lekko używane ze sztywną piętka juz do chodzenia

ale nie wiem
bo jak się urodził Kacperek to mu zakładałam buciki codziennie dla szpanu of course:-D:-D:-D:-D no i było chłodno:tak::tak:
ale teraz jak jest ciepło to chodzi bez skarpetek i raz było chłodno chciałam mu założyć
a tu się gad odzwyczaił :baffled:i ściska paluszki w buciku wiec po co ma się denerwować na razie nie zakładam żadnych

ale dzień mi się zaczął telefoniczny normalnie nie mam czasu śniadania zjeść
juz 3 koleżanki dzwoniły wszystkie w ciąży:szok::-D:-D:-D

wa wczoraj kolega z dawnych lat ;-):-):-)chyba godzinkę rozmawialiśmy
a ja ta papryke robiłam i skończyłam chyba o 20

Pumi nie martw się zobaczysz jak to zleci, Mimisia jest dzielna i duża dziewczyna poradzi sobie na pewno, bardzo często my chodziliśmy czasami 2 razy w tygodniu a zwykle raz
3mamy kciuki:-D:-D:-D:-D

ps, ja nosze 39 a mężulo 44

reklama
A moja Natalia nienawidzi ani skarpetek ani bucikow ani czapek, skarpety sciaga razem z butami a gdy zakladam to patrze a ona juz sobie kapelusz rozwiazala i sciaga i tak wkolko nie nadazam za nia, a co to dopiero zima bedzie , chyba na boso po sniegu bedzie latac, co za nieokrzesane dziecko:-D:-D:-D

Ja noszę 38 tatuś Kuby 43 a Kuba ma duże stópki-tak mi się przynajmniej wydaje:)Byliśmy na spacerku jeszcze później wyjdzie my raz jeszcze ja zaraz pędzę do kwiaciarni po kwiatki dla mamy a potem zupkujemy Kubaska.Dziś łyżeczką mu podziąsełkach postukałam coś tam już dudni wczoraj tak nie było.Czyli zębalki następne będą,ciekawe tylko kiedy?

wrocilam juz ze spacerku..pogoda nawet sie ustabilizowala wiec jak wrociD. z pracy to pojdziemy gdzies w trojke.teraz ide gotowac obiad .dzis jemy wszyscy zimnieczki ,kalafior i rybke.milego popoludnia zycze .odezwe sie wieczorkiem

U nas kapanie to tez zadanie dla mezczyzny, ja sie nie wtracam, chyba ze maz pracuje do pozna to wtedy przejmuje paleczke.

Dostalam 5 par butow, ale jeszcze za duze i nie wiem po co mialabym je ubierac. Jak Thomas zacznie chodzic to wtedy tak. Poki co to czasami zakladam mu skarpety-pantofle z grzechotkami.

Sylka jak u was wyglada ta rehabilitacja??

Pumi 6 razy w tygodniu przez 6 miesiecy?! To duzo, ale szybciutko zauwazysz rezultaty. Zycze powodzenia i duzo cierpliwosci. My mamy teraz przerwe wakacyjna i 19 wracamy do cwiczen.

My tez ze spacerku wrocilismy.Obiadek ugotowany i jak m zaraz wroci z pracy to na zakupy jedziemy,bo jutro swieto i sklepz pozamzkane.A w sobote jedziemy do kuzynki i wracamy w niedziele wieczorem.Pogoda u nas ladna.

A moja Natalia nienawidzi ani skarpetek ani bucikow ani czapek, skarpety sciaga razem z butami a gdy zakladam to patrze a ona juz sobie kapelusz rozwiazala i sciaga i tak wkolko nie nadazam za nia, a co to dopiero zima bedzie , chyba na boso po sniegu bedzie latac, co za nieokrzesane dziecko:-D:-D:-D

Moj to samo..... skarpetki lądują na ziemi..........juz 2pary zgubiliśmy:-D:-D:-D

reklama
Do góry