reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

:crazy::crazy::crazy: zenada! moze steka i skrzeczy, bo ja brzuch boli po ogorku:wściekła/y:

Niepopadajcie w paranoje ona tylko dziosełkam szoruje a nie je(to tak samo jak dziecko zabawke plastikową by gryzł)Mam już 2 dziecko i wiem co robie.A jak bym chciała to dam jej jeszcze pajde chleba ze szmalcem ha ha ha.Moja niunia juz spi a ja siedze i odpoczywam.

Ostatnia edycja:
reklama
nutka, jedno Ci przyznam.. że drugie dziecko wychowuje się zupełnie inaczej niż pierwsze.. i choć dziewczyny może tak nie uważają, to myślę że się kiedyś przekonają..
ale powiem Ci też szczerze, że co jak co, ale na ogórka nigdy bym nie wpadła :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jesteś bobmowa :rofl2:

No tak dziewczyny pisały że do gryzienia dawają słabo napąpowany balon do gryzienia,ale wydaje mi sie że to bardziej szkodzi dziecku niż ogórek kiszony.Balon smierdzi gumą a ogóreczek nie.A jak jej to ulge przynosi to czemu nie,ona go niezjada tylko sie nim bawi,a że troszke soczku posmakuje to od tego nic złego sie niestanie.

Witam nową mame ... moj syn ma na imie Wiktor wiec imniennicy (chyba :-D)
my dzisiaj na basenie pol dnia a potem na spacerze z psiapsolka stare a glupie jestesmy kupilysmy se sztuczne zęby :-D

reszta fotek na w.z

malenstwo gratuluje 2 zabka u nas widac ale jeszce sie nie przebil ...
a co do ogorka to tez bym dala jak bym miala i jak by moj syn frafial do buzi a nie do oka :-) zreszta dla niego wszystko to zabawki ...

reklama
A mi wyłączyli internet na kilka godzin grr....Wybrałam się na aerobik ale dziś były zajęcia ze sprzętem na które trzeba się zapisywać a ja nie byłam zapisana więc wróciłam do domu i idę jutro.Kurczę dziewczyny zupełnie inne dziecko z Kubusia po tym ząbku.:-)Ale górne dziąsełko jakieś takie czerwone boję się że niedługo znów się zacznie:-(Ale dziś jak nigdy usnął zaraz po kąpieli i jedzonku wieczornym.W końcu mu ulżyło i może się wyspać.Oby tylko mi się nie obudził w środku nocy bo u niego różnie.Nie dałam mu w końcu dziś arbuza ale dam mu jutro.Mam nadzieję że pogoda będzie jutro fajna.Idę jutro do miary aż się boję.:szok:Powiem chyba tej pani żeby mierzyła i spisywała ale nic nie mówiła nie chcę wiedzieć nic.Idę spać i korzystać że Kubulec śpi sobie.Dobranoc!

Do góry