reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA SŁODKIEGO :-)

u nas noc taka sobie tzn mały nawet spokojnie spał ale ja obudzilam sie o 1 i do 4 zasnac nie moglam nie wiem dlaczego :-( pogoda taka sobie , pochmurno ale ciepło ...

dziewczyny wy to macie manie :-)
buciki piekne, albi a twoj syn jejku jaki on jest piekny gdybym byla te 21 lat mlodsza :-) a te przedostatnie zdjecie oj bajeranckie jest.

reklama
a zapomnialam wam powiedziec, wczoraj bylam na chwile u kumpeli i ona ma juz chodzik rozlozony, wlozylam malego na chwile tam i pieknie stac a jak mu sie znudzilo to usiadl i tak spowrotem, czemu on sam nie siedzi skoro stac stoi i u kogos siedzi a sam nie chce....

Aga nie wiem czy my sie dobrze rozumiemy. Dawid sam siedzi ale sam nie siada. Jak go posadzisz to pieknie sztywno siedzi a do siadana sam sie probuje podnosic ale narazie to mu nie wychodzi.
Zreszta one maja na to jeszce czas, jak bedzie miał ponad 7 miesiecy i nie bedzie SAM SIEDZIAŁ to sie wybierz do ortopedy. Teraz daj mu swiety spokoj.

witam mamuśki :-) Wszystkiego najlepszego dla Kubusia!
ja też ostatnio włóżyłam Majkę do chodzika u znajomych, ale zaczęła płakać-chyba jej się nie spodobało.
dziewczyny poradzcie mi proszę co robić-chyba zanika mi pokarm, ale tylko w lewej piersi. mała od urodzenia wolała prawą a ostatnio jak nie ma apetytu to już w ogóle nie mogę jej zmusić żeby jadła z lewej, bo jest płacz (mleczko w niej było bo spradzałam). no i dziś tak zaglądam sobie w dekold a tam lewa pierś malutka taka się zrobiła i bardzo malutko w niej mleka(nawet laktatorem ciężko coś odciągnąć). boję się że stracę pokarm :-(

reklama
:-D widze że nie tylko ja lubie kupować ciuszki :-) moja wiki ma ich tyle że niektórych nawet nie założy ani razu- ale jak tu się oprzeć takim małym ślicznym ciuszkom:-) my już robimy zapasy i mamy je na dwa lata hi hi..

a! czy wasze maluchy też tak mało śpią???
moja wiki śpi w poludnie ok 2godzinki i o 16stej ma drzemke na pół godziny albo nawet niekiedy nie śpi, kąpiemy ją po 20stej, do 22giej już śpi i wstajemy razem z mężem do pracy tak o 7 lub 7,30

Do góry