reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Zosia tez caly dzien prawie nie do wytrzymania. tylko odliczam czas kiedy M wróci z pracy i ją weźmie. ona az tak sie nie slini tylko marudzi i skrzeczy ze na rece, teraz akurat bawi sie kablem od kompa.... i jest cicho. mam ochote na kawe. może sie któraś skusi?

reklama
ufff...Majka też dzis daje czadu-juz trzeci dzień płacze i płacze. Modle sie żeby to były zęby, bo jak nie zęby to moja córka oszalała!!!

niestety kawy nie pije..
a chciałam się spytać o żółtko- bo muszę przyznać że nie wiem od kiedy można i ile podawać żółtko??
natka86 nie napisałaś gdzie dokładnie mieszkasz?
witam nowa mamusię :-) ja dołączyłam tu ok m-c temu, więc też świerzynka :-) co do jajka to daje się pół żółtka co 2-3dni (ugotowane na twardo rozgniecione dodac do obiadku np.)

aOLA-to Ty pisałaś że mieszkasz koło Bredy?Mó mąż był w styczniu w Holandii w pracy i pojechali tam jak był
karnawał
niunia 2008-witam,zobacz sobie listę urodzinkową naszych maluszków i ile nas jest,niestety niektóre dziewczyny zajrzały tylko na chwilę i dawno się nie odzywają ale może nie mogą poprostu
A ja dziś przegrałam wszystkie fotki małego na CD te z komórki

reklama
Do góry