reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witamy nowa mamusie... napisz cos wiecej o sobie, skad jestes, o malenstwie i wogole...
kurcze ale sie mnozy nowych mamusiek ostatnio u nas hihihi:-DMili supcio,ze z Natalcia lepiej, caluski od nas

reklama
7 MIESIĄC

MAŁY ODKRYWCA Twój maluszek najprawdopodobniej potrafi już siedzieć, a to oznacza, że może obserwować świat z zupełnie innej perspektywy! Z każdym dniem jest bardziej aktywny i każdego dnia poznaje mnóstwo nowych rzeczy. Możliwość siadania pozwala mu na używanie rąk do poznawania świata. Chętniej teraz sięga po wszystko co wpada mu w ręce. W większości przypadków to co znajduje się w rączkach jest wkładane do buzi, pozwalając bardzo wrażliwemu języczkowi na zbadanie smaku i konsystencji. Twój maluszek z niesłychanym zapałem każdego dnia odkrywa świat, dlatego też trzeba być przygotowanym na to, że nie upłynie dużo czasu, a dojdzie do wniosku, że siedzenie jest nudne i wymyśli jak sięgnąć po ruchomą zabawkę zawieszoną nad łóżeczkiem. Od tego miesiąca zauważysz wiele nowych oznak w zachowaniu i umiejętnościach dziecka. Stanie się ono bardziej ciekawe świata i komunikatywne, chce być zabawiane interesującymi przedmiotami i czynnościami, a gaworząc, zaczyna chętnie uczestniczyć w konwersacjach. Jego osobowość staje się bardziej wyraźna każdego dnia. Może Cię zdziwić fakt, że w momencie kiedy maleństwo jest najbardziej rozbawione i komunikatywne, zaczyna także odczuwać niepokój i strach przed obcymi.

może któraś z mam pomoże mi jak wstawić suwaczek? :)
jak masz suwaczek to kopiujesz linka url jak nie to wejdz na www.suwaczek.pl i sobie go stworz a nastepnie skopiuj link URL i:
Ustawienia - Edytuj Sygnature - i bedzie miec takie samo okienko jak tu - wcisnij Insert Link( to ta ziemia ze spinaczem) zapisz.
Łatwiej nie potrafie tego napisac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja niunia brała żelazo jak miała 3 miesiące i własnie teraz przestaliśmy brać ,po 3 mililitry dziennie.Dolewałam do mleka.Ferum lek dawałam.
do mleka?lekarz ci kazał?pytam bo czytałam ze nie powinno się podawać z mlekiem bo spowalnia wchłanianie żelaza:confused:
u nas z podawaniem nie ma problemu Mała je uwielbia:sorry2:

reklama
Do góry