reklama
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
mam wyniki z wczoraj .wedlug mnie sa dobre.
pogoda sie psuje ,strasznie wieje -glowe chce urwac.
pogoda sie psuje ,strasznie wieje -glowe chce urwac.
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
a skad wy wiecie kobiety ze ona jest chora ...??????Ja znam w swoim bliskim otoczeniu 2osoby chore psychiczne- w tym jedną na schizofremię maniakalno-depresyjna.....................z tym ze sie leczą.....ale krzywdy nikomu nie zrobiły nigdy...........prędzej sobie.Nigdy mi nie przeszło przez myśl,żeby tak kogoś chorego nazwać.A depresja jest chorobą XXI wieku jak i inne choroby psychiczne...........ale o tym głosno sie nie mówi, bo to przecież wstyd.
Nigdy nie wiadomo czy pod wpływem jakiś przeżyć nas coś takiego nie spotka........ludzka psychika jest bardzo krucha
moze to zwykla klamczucha?? moze to facet?????? nikt jej na oczy nie widzial .. nikt z nia przez tel nie rozmawial bo nie odbierala ....... probowalysmy z nia gadac przez gg , przez pw .. nic nie napisala
to tyle odemnie
ewa_adu
Fanka BB :)
Tobie już podziękujemy !to tyle odemnie
a jesteś taka pewna tego co piszesz??nikt z nia przez tel nie rozmawial bo nie odbierala .......
Kasia, super że wyniki ok.
ewa_adu
Julcia chce Wam coś napisać 

Oddaję jej klawiaturę

Oddaję jej klawiaturę
G
goscinnie
Gość
Kasia jezeli to prawda, ze ona wszystko zmysliła i ze to robiła przez prawie 1,5 roku jest chore i nie wazne czy to facet czy babka, liczy sie fakt, ze trwało to tak długo i ze istniał taki jej swiat i jakies "adoptowane" dziecko. Samo to juz swiadczy, ze cos nie tak jest. Tylko jest jedno ale to jest cholernie dobra osoba bo zadnej nie skrytykowała, ani zadnej nie dała odczuc, ze jest gorsza, lepsze itp. a jak ktos potrzebował wsparcia to Masiek zawsze była.a skad wy wiecie kobiety ze ona jest chora ...??????
moze to zwykla klamczucha?? moze to facet?????? nikt jej na oczy nie widzial .. nikt z nia przez tel nie rozmawial bo nie odbierala ....... probowalysmy z nia gadac przez gg , przez pw .. nic nie napisala
to tyle odemnie
e-stera
Fan(ka)
Cytując Twoją koleżankęa skad wy wiecie kobiety ze ona jest chora ...??????
moze to zwykla klamczucha?? moze to facet?????? nikt jej na oczy nie widzial .. nikt z nia przez tel nie rozmawial bo nie odbierala ....... probowalysmy z nia gadac przez gg , przez pw .. nic nie napisalato tyle odemnie
"FORA Z DWORA"
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
czemuuuuuuuuu pogadajmy u Was....po co zasmiecac i tak zasmiecony ... przez Maska kwiecien.... fajnie u Was sie pisze ...

ewa_adu

reklama
ewa_adu
czemuuuuuuuuu pogadajmy u Was....po co zasmiecac i tak zasmiecony ... przez Maska kwiecien.... fajnie u Was sie pisze ...![]()
tak jak masz w avatarze: MAMUSIA Z PIEKŁA RODEM !!!!!!!