salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moj tez od poczatku zasypia sam w lozeczku nigdy z nami i nigdy na rekach, marudzi bo marudzi czasem ale zasypia nie ma innej opcji ja sobie powiedziala ze nie dam sie sterroryzowac dziecku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa, bo mysmy na forum byly od poczatku ty, agnie , esti i ja no i masiek
Wiec inaczej do tego podchodzimy.Wyzywac chora kobiete od poj i psychopatk to grube przegiecie, ale nie chce tego komentowac bo to tylko swiadczy o brku kutury albo arogancji.
ciekawe jest ,ze ludzie akceptuja tak latwo alkoholikow lezacych na ulicy, ot facet mial slaby dzien, inne choroby , ale jak przyjdzie co do chorob duszy ktore najciezej wyleczyc to juz tego NIKT nie toleruje, bo zaraz etykietka poj...smutne to:-(
Mam ochote mocno przytulic Masiek i mam nadzije,ze kiedys odzyska Leosia, W i mala Matylde;-)