reklama
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Kurczaki dziewczyny nie rozlazcie sie.Albo zniakajcie bez slowa jak niektorym juz sie zdarzalo...
Nutka bardzo mi przykro,ze czujesz sie lekcewazona.Ja tam jestem ugodowy czlowiek i nie przejmuje sie takimi sprawami.Zadaje pytania do skutku jesli chce uzyskac odpowiedz...
A tak a'propos czy ktoras wie co z tymi owocami morza?Osobiscie przepadam za tymi wszystkimi zyjatkami wodnymi
mmmmm.... :-) Ale kiedy dziecko mogloby sprobowac?Nie chce dawac malej teraz zadnej krewety!takze uprzedzam ewentualne sprzeciwy-az tak mi jeszcze nie odbilo :-)
Albi szatanico a ty na kwietnioweczkach sie tez zaczelas udzielac i juz ustawiac wszystko po swojemu
Zostaly te 2 fora jakby polaczone za sprawa Masiek...
I jakies takie wcinki teraz sa.W sumie to jakby Masiek byla facetem to swietny material na meza!Wrazliwy,wyrozumialy,otwarty...Tylko ta depresja-ale to sie przeciez da wyleczyc
Ale o masku mialo juz nie byc wiec przepraszam....

Nutka bardzo mi przykro,ze czujesz sie lekcewazona.Ja tam jestem ugodowy czlowiek i nie przejmuje sie takimi sprawami.Zadaje pytania do skutku jesli chce uzyskac odpowiedz...

A tak a'propos czy ktoras wie co z tymi owocami morza?Osobiscie przepadam za tymi wszystkimi zyjatkami wodnymi

Albi szatanico a ty na kwietnioweczkach sie tez zaczelas udzielac i juz ustawiac wszystko po swojemu

I jakies takie wcinki teraz sa.W sumie to jakby Masiek byla facetem to swietny material na meza!Wrazliwy,wyrozumialy,otwarty...Tylko ta depresja-ale to sie przeciez da wyleczyc

u nas też dziś wiejeeeeeeee okropnie! cały dzień siedzimy w domku, boję się żeby małej nie przewiało, bo kilka dni temu skończyla antybiotyk i nie chcę kolejnej choroby :-( a że siedzimy w domku to marudzi i marudzi...uffff...
szczypawka
Nutka posta wykasowalas i ten moj teraz ni przypial ni przylatal....

Co to za niesubordynacja?!

e-stera
Fan(ka)
Nutka czasem sie zdarzy ,ze ja nie jestem z w stanie zapmietać co która napisała ale staram się odpowiadać na pytania
Szczypi nie mam pojęcia jak z owocami morza jest

Wiem tylko ,ze według nowego schematu żywienia ryba jest po 6 miesiącu-nawet alergolog mi to mówiła
Szczypi nie mam pojęcia jak z owocami morza jest

Wiem tylko ,ze według nowego schematu żywienia ryba jest po 6 miesiącu-nawet alergolog mi to mówiła
szczypawka
Hmmmm.....No to z wielka radoscia zaczne zarazac malizne moja wieeelka miloscia do ryb! 
Kurczaki jakis zamet sie szerzy tu ostatnio.Mnie to tak naprawde nawet troche bawi.Nie sama sytuacja tylko cale to zamieszanie.Jakos sie zaczelo wszystka platac i suplac
Troche wiecej dystansu dziewczeta!Nie mozna traktowac forum tak niebezpiecznie powaznie!Przeciez to ma nas odprezac a nie przeciwnie...

Kurczaki jakis zamet sie szerzy tu ostatnio.Mnie to tak naprawde nawet troche bawi.Nie sama sytuacja tylko cale to zamieszanie.Jakos sie zaczelo wszystka platac i suplac

natka86
mamusia Zosieńki
czesc dziewczynki...
oj porobilo się, porobiło

niezły dym
oj porobilo się, porobiło

niezły dym

reklama
No właśnie,nawet jak coś innym nie pasuje.Zostawcie już ten temat i piszmy nadal o swoich dzieciaczkach i co tam jeszcze we własnym gronie a nie żeby ktoś tu się wcinał.afera za afera, ka32sia, zmykaj do siebie masz racje, tylko podburzasz wszystko, jeśli na mnic nie zrobiła do cholery to mamy prawo być za nią i ja wspierac! odczepcie sie od styczniówek,