cześć mamuśki :-) Majka przeważnie zasypia sama, choc nie zawsze tak było. Do ok.4m-ca lulałam ja na rękach żeby zasnęła aż któregoś razu powiedziałam sobie (i jej)"dość". Najpierw nauczyła się zasypiac na naszym łóżu, po zaśnięciu przenosiłam ja do łóżeczka, ale potem spróbowałam uśpić ją w łóżeczku i nie było z tym problemu (chwilkę marudziła i zasypiała). zdarza się jednak że jak ma marudny dzień to biorę ją na noc do siebie.
reklama
co dziecko to inny "przypadek", hihi :-) cieszmy się, że każdy dzidziuś ma swój charakter, jest jedyny w swoim rodzaju :-) nawet jak nie zasypia w swoim łóżeczku to i tak jest najukochańsze na świecie :-) a przyjdzie czas że będziemy chciały poprzytulać się do naszych maluszków a one będą od nas uciekaćKami, zazdroszzę, moja za chiny nie da się zostawić sama w łóżeczkua próbowałam już chyba wszystkich metod

e-stera
Fan(ka)
Witam.....u nas noc przespana jak zawsze
Pogoda sie psuje.......wiatrzycho i ma po południu padać

Dzidzia ja miąałam słoiczek o 6 miesiącu...........Jarzynki z rybą po grecku z Gerbera................ale ochyda był..........śmierdzący.........niesmaczny..............ale każde dziecko inaczej reaguje więc spróbuj
Mili ucałuj naszą biedną chorą Natalkę.....niech szybo wraca do zdrówka
Kamalodz dzieci lutowe oczywiście też................zapomniałąm że m,in. Maksik jest z lutego
Dziuba .....Martynka chyba bardzo lubi być lulana przez mamusie...................taka jak mój Oli w dzień..............za chiny sam nie zaśnie........a wieczorem nie ma problemu

Dzidzia ja miąałam słoiczek o 6 miesiącu...........Jarzynki z rybą po grecku z Gerbera................ale ochyda był..........śmierdzący.........niesmaczny..............ale każde dziecko inaczej reaguje więc spróbuj
Mili ucałuj naszą biedną chorą Natalkę.....niech szybo wraca do zdrówka
Kamalodz dzieci lutowe oczywiście też................zapomniałąm że m,in. Maksik jest z lutego

Dziuba .....Martynka chyba bardzo lubi być lulana przez mamusie...................taka jak mój Oli w dzień..............za chiny sam nie zaśnie........a wieczorem nie ma problemu
hejka
kolejna noc nie przespana, nadodatek Natalia okropnie marudzi juz nie wiem jak mam ja zabawiac
Natalia tez zasypiala ladnie w lozeczku sama prawie od poczatku ale odkad zaczely wychodzic jej zeby zacholere nie usnie sama moze raz na tydzien sie tak zdarzy jak uda mi sie ja przetrzymac a tak teraz tylko na rekach
Katarzynka i Dziuba dzieki za propozycje no to teraz mam dylemat
A ja dzis chce kupic sobie buty na slub ale nie wiem czy z nia wyjsc czy nie wprawdzie lekarz mowil ze jak na spacerek to zeby jej nie przegrzewac czyli chyba nie mamy zakazu, nie wiem, boje sie troche, moze mamie ja podrzuce
kolejna noc nie przespana, nadodatek Natalia okropnie marudzi juz nie wiem jak mam ja zabawiac

Natalia tez zasypiala ladnie w lozeczku sama prawie od poczatku ale odkad zaczely wychodzic jej zeby zacholere nie usnie sama moze raz na tydzien sie tak zdarzy jak uda mi sie ja przetrzymac a tak teraz tylko na rekach

Katarzynka i Dziuba dzieki za propozycje no to teraz mam dylemat

A ja dzis chce kupic sobie buty na slub ale nie wiem czy z nia wyjsc czy nie wprawdzie lekarz mowil ze jak na spacerek to zeby jej nie przegrzewac czyli chyba nie mamy zakazu, nie wiem, boje sie troche, moze mamie ja podrzuce
e-stera
Fan(ka)
Mili jak ona chora i marudna to moze lepiej z mamą zostaw...............w sklepach często klima jest.................na podwórku gorąc a w chodzisz do sklepu i chłodek przyjemny..........duze skoki temp
A tak przynajmniej na spokojnie kupisz butki, bo Ci nikt nad uchem nie będzie płakać
Udanych zakupów i czekamy an fotki
A tak przynajmniej na spokojnie kupisz butki, bo Ci nikt nad uchem nie będzie płakać
Udanych zakupów i czekamy an fotki

e-stera
Fan(ka)
a Zosia miała być z grudnia,ale wolała byc o rok młodsza![]()
A Olisiek miał być ze stycznia

reklama
G
goscinnie
Gość