szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Helenko nawet tak nie pisz!Oczywiście,że pisz do nas.Osobiście wolę raczej uspokajać napięcia aniżeli je podsycać.Faktem jest,że w ciąży było tu zupełnie inaczej.Podobnie z pierwszymi dniami maluszków.Teraz powstał jakiś mętlik...Nie wiadomo o co chodzi.W każdym razie nie przejmuj się takimi drobnostkami!I pisz,co ci na serduchu leży!Ja zawsze bardzo się cieszę jak się pojawiasz.Zawsze masz coś ciekawego do powiedzenia!Zupełnie innego niż my-mieszczuchy...Marzy mi się mieszkanie na wsi.Nawet mam upatrzony dom...Tylko lotto mi zostało do spełnienia marzeń...
Ja się do żadnego wyścigu nie zapisywałam.Moja malizna jest od niektórych dzieciaczków przecież ponad miesiąc starsza!A niektóre styczniaki robią wszystko szybciej niż ona.Nie zamierzam się przejmować,że czyjeś dzieci robią to czy tamto.Dla mnie najważniejsza jest moja dziewczynka!
Ja się do żadnego wyścigu nie zapisywałam.Moja malizna jest od niektórych dzieciaczków przecież ponad miesiąc starsza!A niektóre styczniaki robią wszystko szybciej niż ona.Nie zamierzam się przejmować,że czyjeś dzieci robią to czy tamto.Dla mnie najważniejsza jest moja dziewczynka!