reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Martysia slicznosci i jaka do mamy podobna:tak::tak::tak:
Fajne zabki:blink:, ufff macie to za soba, moja smeci okropniascie:no: zwariowac mozna:confused:

hejka siedze w pidzamie i czytam Was bo wczoraj nie mialam c zasu bo luki mial wolne i zabral mnie do kina:-)
szkoda ze znow jest wypominanie....i jest chora sytuacja na forum myslalam ze bylo ostrawo i poszlo w gnoj a jednak nie :baffled:
Pumi ciesze sie ze te wszytskie paskudztwa Wam wykluczyli troche rehabilitacji i bedzie superowo a Mimisia piekna lasencja!!!
Joa slicznie wygladacie :tak:
Anja czekoladzino Ty moja beztluszczowa:-pa dusia jestescie piekne!
Dziuba fotencje megasne!!!;-)a te zabkunie sliczne:tak:
Majopa tez mialam tak lozeczko i przewijak jak Ty ale musialam zdjac przewijak bo Bubus to go napier** non stop -jego hobby w lozeczQ:-p
moj to caly czas ma bezzebny usmiech i go uwielbiam:-)a co zaczal mi robic to przewracac sie co chwile z pleckow na brzuszek i sie cieszy i najlepsze ze robi tak tez w nocy:baffled:
gada dadadada i mamamam ;-)a jesli chodzi o kupcie to szkoda bo moj wlasnie z godz temu nawalil a byla solidna:-p
zgupialam juz zta woda bo gotuje malemu zywiec zdroj...i sama ja uwielbiam pic a samokowych nienawidze bo sa za slodkie i zle mi po nich jak Albi:dry:
ja mam dylemat czy lepiej faszerowac tymi sloiczkami bo zdaje sobie sprawe z konserwantow czy zaczac mu gotowac tyle ze to wszytsko pryskane i modyfikowane :baffled:nie wiem juz co gorsze!!!!:dry:a on niby je cale sloiczki zobaczymy moze dzis mu cos upichce a ze mnie taka kuchara do dupy ze szkod gadac .....:sorry2:
dzis juz bez slonka troszke posikal desczyk ale duchota ale i tak pojdziemy na spacerek jak marudek wstanie;-)a moj spi duzo w porownaniu do Waszych dzieci...on ma to po tacie chyba:-Dspi mi po 5 godz dziennie lacznie czyli rz 2-3 pozniej z 2 i pozniej z godzinke :sorry2:
a na wiasem mowiac KOCHAM GALABKI:-Da wczoraj nawet tesciowa mi piwko przyniosla do czego to doszlo:-pi wypila ze mna na pol bo ja calego nie wciagne :sorry2:

Martysia slicznosci i jaka do mamy podobna:tak::tak::tak:
Fajne zabki:blink:, ufff macie to za soba, moja smeci okropniascie:no: zwariowac mozna:confused:
Anja u nas to samo.. Kubek doprowadza mnie do szału... :crazy: Tylko na rączkach jest spokojny...
Dziewczyny czy Wasze maluchy normalnie jedzą ? Pytanie do tych co mają ząbkowac..Kurde nie wiem czym to jest spowodowane ale Kubek nei chce cyca. Tak naprawdę można powiedziec ze je pierś tylko wieczorem w nocy i nad ranem.. w ciągu dnia bardzo mało... zje zupkę, owoca, ewentualnie kaszkę.. pije ... a cycusia nie chce.. czy to może byc od ząbków?jak myślicie ??

A zapomniałam dodac...jade dzis do tescioej na gołąbki.. własnie dzwoniła :D

Dziuba, Martynka jest naprawdę śliczna... Moje dziecko jest oczywiście najpiękniejsze ale Martynka jak dla mnie jest najładniejszą dziewczynką styczniową :*

zabki cudne i Martysia tez
a ja tego babsztyla walne bo mowi ze to przeze mnie mala chora:wściekła/y: to jej wygarnelam ze to ona ja spocona po spaniu bierze na balkon:wściekła/y:

Nadusia problemow z apetytem niestety nie ma:baffled: ale jest tak upierdliwa ze szok:no:
nie mozna na 1 min ja sama zostawic bo zaraz krzyk. Wody duzo pije na te dzisla,(ok 500ml) chlodzi sobie widocznie.
ja cala nerwowa - wiem ,ze ja boli ale jak tu pomoc, nie chce faszerowac czopkami, wczoraj musialam dac bo sie meczyla i rzucala w lozeczku ponad godzine:confused:
No nic 3ba to jakos przeczekac:dry:
Mielismy nad morze jechac ale pogoda taka troche burzowa:cool2:najwyzej zmokniemy

Ostatnia edycja:
Anja a Nadi ma już jakiegoś zęba? czy dopiero mają zamiar iśc? bo ja nie nadąrzam :zawstydzona/y:Kubek śpi teraz na balkonie to sprzątam chatę bo jak wstanie to juz nic nie zrobię:-(Tak myślę ze to przez zęby.. albo rozpieszczony taki :szok::-D

wiki mial jesc o 11 mleko i zjadl tylko50 ml doslownie tylko tyle !!! on tak ma, moze od zebow, moze od upalow... nie bede mu na sile wmuszac... jak nie chce to nie.

Martynka piekna i zabki sliczn. naszego tak nie widac bo ook idzie juz drugi i teraz dziaselko spuchlo i ne widac :-( murudny jest strasznie, a gryzaki ma w dupie, daje mu te granulki i smaruje bobodentem i pomaga.

reklama
witamy sie z nicolcia co marudna dzis straszliwie. w nocy spac nie chciala, tylko warjowala, od 11:30 do 3 nie spal;a, gadala i po lozku sie turlala:baffled::sorry2: potem co godzine sie budzila i spala tylko u mamy na rekach i tak do teraz.....ja chyba padne dzisiaj....ohhhh......
zdjecia sliczne:tak:
a my juz po jutrze w domuu, hurrraaa :):tak::-):happy2::-D

Do góry