reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Heh.. nie chce mi się doczytywac tych kłotni a mam z 10 stron...

nutka nie przejmuj się uwagami innych odnośnie tego gołąbka..ja nie mówię żeby dawac, bo to za wczesnie, ale niektore to aż przesadziły...do cholery to tylko kawałek ryżu z mięsem, bo nie sądzę, że dałaś jej kapustę... wychowałaś jedno dziecko, wychowasz i drugie.. Ja tam się nie radzę na forum co mam dawac jeśc bo dla mnie to jest chore jak mi ktos pisze ze zaszkodzi kawałek ziemniaka z sosikiem... BEZ PRZESADY !!!!!!!!!

nie miła jest atmosfera..bynajmniej kilka stron do tyłu bo potem juz nie czytałam...

reklama
Heh.. nie chce mi się doczytywac tych kłotni a mam z 10 stron...

nutka nie przejmuj się uwagami innych odnośnie tego gołąbka..ja nie mówię żeby dawac, bo to za wczesnie, ale niektore to aż przesadziły...do cholery to tylko kawałek ryżu z mięsem, bo nie sądzę, że dałaś jej kapustę... wychowałaś jedno dziecko, wychowasz i drugie.. Ja tam się nie radzę na forum co mam dawac jeśc bo dla mnie to jest chore jak mi ktos pisze ze zaszkodzi kawałek ziemniaka z sosikiem... BEZ PRZESADY !!!!!!!!!

nie miła jest atmosfera..bynajmniej kilka stron do tyłu bo potem juz nie czytałam...

ewus chyba masz racje wiec, ja zostalam objechana za kawalek wedlinki z chlebkiem wiec chyba tez nie bede sie juz radzic ani mowic co daje do jedzenie, i moje dziecko nadal bedzie jadlo ze mna z talerza jesli jest to co on zjesc moze i ja tak uwazam. moze i to moje pierwsze dziecko ale ja wiem co dac a co nie, i golabka tez dam jak bede robic i nawet pomysle o parowkach dla dzieci.

mili zapytaj w aptece o surop na kszel dla takich dzieciaczkow ...

dziuba moze mala poprostu wiecej pije i dlatego tak, no to ze duuzo sika to chyba zadna choroba czy powod do niepokoju razcej gdyby bylo w druga strone moglabys sie martwic... a moze pieluszki juz jej sa za male i przecieka jej boczkiem co ???

Dziuba moze to jest tak jak Aga mowi, ze pewnie pije wiecej
a ja bylam w aptece i kupilam jej syrop homeopatyczny na miodzie po w aptece pani mi powiedziala ze przewaznie taki wypisuja dla takich dzieci nazywa sie homeotuss,i mam dawac 3 razy dziennie po pol lyzeczki, tylko teraz nie wiem czy jechac z nia na izbe czy nie, bo ona nie goraczkuje i nie wiem co mam robic:baffled::-(
Przyszla mi w koncu sukienka hurrrrrrrrrra, jest cudna:tak:

mi już też sie nie chce doczytywać kłótni, bo sie nieprzyjemnie zrobiło...
pieluszki mamy dobre, używamy tych 8-14kg, wiem ze to nic poważnego, tylko denerwujące bo jak małą przebieram z nocy to się rozbudza i musdzę ją od nowa usypiać... całe szczęście śpimy teraz tylko w bodziaku!!
mili, super że kiecunia Ci się podoba, a powiedz Kochana jak z wagą? skutkuje ta Linea wciąż? czy już nie bierzesz? i jak z ćwiczeniami, robisz coś dodatkowo??

Aga wieczorem zrobie fotki to wkleje bo siostra bedzie musiala mi pomuc gorset wlozyc ale przymierzylam spodnice i naprawde jest piekna, a linea dzialala na poczatku, zrzucilam 2 kilo a teraz cwicze jak mi sie przypomni bo za goraco i sie nie chce, to moze poczekam do poniedzialku , najwyzej jak bedzie miala goraczke to od razu na izbe
Aga a Ty bierzesz linee?

Dziuba nikt sie nie kloci chyba, mamy inne poglady dotyczace zywienia, delikatnie mowiac;-)
Nadia tez duzo sika w nocy, przebieram ja z 2 razy, wiec sie nie przejmuje, jak byla mlodsza to zmienialam jej pizamke 2-3 razy.

Mimi, cudnie stoi,to moze ona ominie etap pelzania i od razy pojdzie sobie:-p fajne nozie:tak:

przedstawiamy Wam nasze ząbki

Załączniki

• DSC_1085.jpg
    DSC_1085.jpg
    200 KB · Wyświetleń: 25
reklama
i ostatni wyjazd na plażę i nad jeziorko

Załączniki

• DSC_1118.jpg
    DSC_1118.jpg
    218,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_1152.jpg