reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
o cholera!!! moja nie robila kupy od poniedzialku. To jak rozpoczniemy konkurs, wladuje czopka glicerynowego w tylek i mamy pierwsze miejsce!!!!!!!!!

Dusia- ciudna!!!!!!!! Fifi- uroczy przystojniaczek.
A ja sie pochwale jak ucze Mimi siedziec i chwale sie rowniez ciudnymi bucikami ktore kupilam kiedys dla szpanu a teraz sa jak znalazl, bo ( znowu sie chwale) Mimi woli zdecydowanie stac niz siedziec

Załączniki

• 012.JPG
    012.JPG
    70,8 KB · Wyświetleń: 28
  • 017.JPG
    017.JPG
    64,4 KB · Wyświetleń: 28
  • 019.JPG
    019.JPG
    61,7 KB · Wyświetleń: 29
  • 020.JPG
    020.JPG
    90,7 KB · Wyświetleń: 31
  • 021.JPG
    021.JPG
    86,8 KB · Wyświetleń: 33
Witamy z rana a ja lubue sie chwalic moimi dziewczynkami i mam do tego prawo jak wy też to lubicie to nikt i nic wam tego nie może zabronić.A ja niewezme udziału bo niemam cyfrówki i niezamieszcze zdiec ale opisac moge

hehe

Ola ty masz skypa??
mam:-)
Alusia robi "subtelne" kupki ;-)

Pumi Misia wygląda na roczek a nie na 6msc:szok: a to jakaś specjalna podusia do siedzenia?

jadę zaraz po królika do auchana i czas zacząć gotować zupki Alusia ostatnio zaciska dziąsła przy słoiczka a jak jej dałam ziemniaczka pokraszonego moim mlekiem (co by nie był za suchy) to jadła aż jej się uszy trzęsły No i znowu dostała uczulenia-wysypki I teraz już wiem ze winowajcą jest............seler:angry:

mam:-)
Alusia robi "subtelne" kupki ;-)

Pumi Misia wygląda na roczek a nie na 6msc:szok: a to jakaś specjalna podusia do siedzenia?

jadę zaraz po królika do auchana i czas zacząć gotować zupki Alusia ostatnio zaciska dziąsła przy słoiczka a jak jej dałam ziemniaczka pokraszonego moim mlekiem (co by nie był za suchy) to jadła aż jej się uszy trzęsły No i znowu dostała uczulenia-wysypki I teraz już wiem ze winowajcą jest............seler:angry:

Moja Amelka też jest uczulona na selera witaj w gronie

hej, powiedzcie czy juz takiemu malemu dziecku mozna dawac syrop na kaszel? bo nie wiem czy mam jechac z nia na izbe przyjec czy czekac do poniedzialku na pediatre, nie goraczkuje tylko kaszle takim mokrym kaszlem

reklama
cześć Kobitki,
mili, a nie ma na ulotce napisane od jakiego wieku można dawać syrop?? ja to sie nie znam, może któraś będzie mądrzejsza...
Dusia cudeńko!! a Fifi i Mimisia rewelacyjni, tak już pewnie stoją!! moja to jeszcze nie czuje nóg pod sobą że można wyprostować, tylko siedzi i siedzi!
dziewczyny mam pytanie, od 4dni przebieram moją w nocy bo jest tak zsikana... nigdy tego nie było, w dzień też nie ma problemu, a w nocy nie wiem co się z nią dzieje... wiecie co z tym robić? albo skąd to się nagle wzięło?

Do góry