reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Celinka dzisiaj staneła na nóżki w łóżeczku:-D, strchu się najadłam jak nie wiem, tylko na chwile się obruciłam, a ona stoi. Oczywiście już obniżyłam oba łóżeczka, bo A.. czasu nie miał:wściekła/y:. Namęczyłam się jak nie wiem, zwłaszcza z tym robionym przez stolarza, bo nie ma otworów do obniżania:wściekła/y:. Musiałam wiercić.

reklama
Przepraszam ze tak dlugo nie pisałam zel nie było jak … maly marudny … ze glowa boli, niech żeby wyjada już, a wczoraj u rodzicow byliśmy J dzisiaj na basenie i tak jakos nam dni zleciały,
Esti dziekuje za pamiec, mocz malego oddany czekamy na wyniki w poniedziałek będę popołudniu.

Doczytałam was J

„a tak zmieniajac temat, to moja znajoma poleciła mi pieluchy Tesco. Wczoraj byłam t Tesco i kupiłam mu zwykłe i jeszcze takie co sie jak majtki zakłada . Musze wam powiedziec, ze są swietne te pieluchy. 56 szt. kosztuje 27 zyla i gra gitara.”

Fajne te pampuchy tyle ze moje dziecko nosi od 7-18 J bo wazy 9 kilo już J
A my uzywamy tych z lida co szczypawka ale tylko na noc na dzien ma hagissy te zwykle bo wychodza taniej a te z lidla SA bardziej chłonne a ja malemu zakladam i nie zmieniam dopiero rano.

Esti olis jest cudeńko J a krzesełko calkiem fajne J

Basia jaka laseczka z ciebie a twój synek J ach i och J

Sylka, twój synus to duuuuzy chłopak już i jaki uśmiech ma piekny J aty no no piekna mumuska nic dodac nic ujac :p

Jagna takie krzesełko ma mój brat i my dostaniemy po nim jak tylko Wiktor zacznie sam siedzieć L a corcia piekna jest J, tez się kiedys na oleju opalałam fajna sprawa tyle ze teraz nie mam kiedy …

A moje dziecko jadlo już chleb z wedlina i wędlinę zjadl a chleb wyplul J i zyje, wody takiej mu nie dam ale co ja mam na talerzu on tez probuje nie będę dziecku szkodowac, a nie nazre się tym tak żeby mu bebechy rozwalilo.

aOla nie zazdroszcze ci tych wszystkich lekarzy , niech mala szybko wraca do zdrowia.

Wiktor je mleko ja ma dzien ja ma kaprysy to zje 50 i koniec a nie jest na nic uczulony bo już miał badania robione . lekarz powiedział ze dzieci tak maja jak poznaja nowe smaki to wybrzydzaja tak to już jest od malego J

widzę że faktycznie forum zmienia się powoli w przechwalanki o dzieciach, co które potrafi (co nie jest złe ale też bez przesady w drugą strone), co które je itp... coraz częście sie kłócimy, wymądrzamy, a przecież mamy się wzajemnie wspierać i pomagać sobie... szczerze mówiąc mi też się odechciało nadrabiać wszystkie zaległości...

Dziubus tez tak mam wiesz … czasem …

Kasia Joanna moje dziecko ma 5 drzemek po 30 minut w ciagu dni.

Joasia no coz pieknie wyglądałaś J

Pumi fajnie ze Dominika wszystko będzie ok. J i ciesze się z waszego malego sukcesu oby tak dalej.

ja tez wrzucam marchewke do sokowirowki i potem dodaje troszke przegotowanej wody. A jutro postanowilam dodac do skoku tez jablko. Hmm - ale bedzie pychotka.
Dziekujemy za wszystkie pochlebne komentarze.
Skladam reklamacje- zadna nie wstawila dzis zdjec swoich pociech:wściekła/y: ojjjj, moje panie, opuszczacie sie , opuszczacie !!!!:wściekła/y::-D
Smialam sie ze Mimi dam kufel piwa a tymczasem narobilam sobie mega chcicy na zimny kufelek- hhhmmm-powiedzmy Zywca :-p. 1,5 roku abstynencji - kiedy ja przestane karmic????:baffled::baffled:

Pumi bardzo sie cieszę, ze z Dominiczką jest tak dobrze.Dziewczynka taka śliczna jest jak lalecza, nie wiem co oni od niej chą.Mam nadzieje ze niedługo wszystko co złe będzie za wami...A jak zdrówko męża no i Wasza firma?????
Ja wrzuce jakąś fotke..Albo kilka hiii;-)

Załączniki

• 100_4178.jpg
    100_4178.jpg
    712,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 100_4105.jpg
    100_4105.jpg
    480,3 KB · Wyświetleń: 23
  • 100_4189.jpg
    100_4189.jpg
    431,5 KB · Wyświetleń: 27
reklama
a bede sie chwalic moja Dusia ,JEST NAJPIEKNIEJSZA NA SWIECIE A JAKIE CUDNE KUPY WALI:-D:-D:-D Ale moze cos z nia i ze mna nie tak, bo JESTESMY VEGATARIANKAMI:szok::szok::szok::szok:
jutro wstawie zdjecie kupy:dry: a dzis NADUSIA w nowej czapeczce;-)
aha, mam ciemna , piekna opalenizne NIE PO OLEJU, tylko smarujac sie filtrem 30tka i z reguly unikacjac slonaca 12-3 po poludniu:cool2:
pozdro:nerd:

Do góry