reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kasiu wikus spi cala noc w lozeczku nad ranem jest z nami jak kolo 5 je to już go nie odkladam do łóżeczka wczesniej tak robialm ale teraz przez te żeby caly czas się wierci i rano mogę torhce odespac jak już jest obok nie musze wstawac tyle do niego.

My od począti wcinamy bebiko jest spoko kosztuje kolo 11 zl maly ladnie po nim przybiera i jest dobry w smaku. Wiktor dzisiaj tez na mleko robi beeee ale co mu zrobie jest tak goraco ze może nie chcieć mu się jesc wiec niech pije, nie żebym chciala go odchudzic ale niezbiednieje jak raz czy dwa odmowi papu J

reklama
a tak mój Rycerz od jakiegoś czasu je cycusia:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 326.JPG
    326.JPG
    318,2 KB · Wyświetleń: 29
Jset pierwszy ząbek!Takie urwanie głowy przez te upały,że nawet nie mam kiedy napisać.Ale przynajmniej staram się podczytywać od czasu do czasu.

Jestem przeciwniczką chodzików absolutną :tak:

Sylka u nas też się zdarzają te techniki :-D I różne inne warianty.Przy czym Zuzik zaczyna mi wyrywać łyżeczkę z ręki...:dry:Na razie sie nie daję ale chyba jak pojedziemy na wakacje wystawię ją na trawkę i niech sobie próbuje:tak:

wszystkim maluchom wszystkiego najlepszego!solenizantom mam na myśli...

Malizna też przez te upały stosunkowo dużo śpi.Normalnie raczej niewiele...Ale ostatnio jakoś dużo bardzo.

Lecę bo już mnie woła. :baffled: Ostatnio krzyczy "mama" tylko jak coś chce ode mnie :dry::baffled::angry: a ja bym chciała jeszcze usłyszeć czasem to "mama" z miłością i czułością.... a nie tylko zniecierpliwieniem :-)

dzięki kama:tak::-D:-D:-D:-D

mnie rozbraja jego cmokanie podczas ssania
jak ja go odstawię to nie weim juz mi przykro i tęskno:-D

ja też jestem przeciwniczka chodzików
jak już potem dziecko chodzi to często nie trafia w drzwi bo myśli, ze jest taaaaaaaaaaaaaakie szerokie, przez chodzik of course;-):tak::tak::tak:

Malizna dziękuje serdecznie za gratulacje :tak: Dumna mama też ;-)
Powiem wam,że nie było aż tak źle z tymi ząbkami.Myślałam,że gorzej to wygląda.Nie miałyśmy też napuchniętych,białych dziąsełek.Zwyczajne były cały czas....A tu proszę-przedwczoraj zębów nie było a już wczoraj daję maliznie cyca a ona mnie gryzie :-D Ostre te ząbki jak u szczeniąt :-D śmieszne-takie tycie :-D

reklama
witamy :)
wszystkie dzidziusie slodziusie, ale najlepszy kacperek jedzacy;-):-) nicola tez rozne pozycje przybiera, ale tak to jeszcze nie probowala jesc:-D szczypawka, pogratuluj zabka malutkiej od nas, uciumaj ja:happy2:

Do góry