reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziewczynki Kochane, nie macie pojęcia jak tęsknię do Was, codziennie rano sie budze i chciałabym do Was coś napisac, ale kurcze ostatnio ciągle brakuje czasu, całe szczęście już pojutrze Stasiu jedzie do pracy na 2tyg to będę miała dla Was więcej czasu...
po ślubie byliśmy non stop zajęci, w sobotę przed południem, gdy tylko się wypaliśmy, pojechaliśmy do Stasia babci do szpitala, babcia była w fatalnym stanie, już czasem traciła świadomość, ale pomacała obrączki, wycałowala i życzyła nam szczęścia, a wieczorem robiliśmy imprezę poprawinową dla przyjaciół - było genialnie, ok.40osób, bawiliśmy się rerwelacyjnie prawie do rana... w niedzielę rano babcia zmarła... Kochana, czekała na nas, zdążyła sie z nami pożegnać, i zobaczyła nas już jako męża i żonę... w pon mieliśmy gości z Radomia, we wtorek odpoczywaliśmy na plaży, dziś byl pogrzeb... cały czas cos!! całe szczęście już teraz będziemy się lenić, a jak S pojedzie o pracy to już w ogóle będą 2tygodnie zupełnej wolności!!
a już dziś staram się dołączyć, jszcze jestem nie w temacie i chyba nie nadrobię wszystkiego, ale co tam, wbijam się z powrotem!!

reklama
Dzieciaczki jak zawsze cudowne.
Joa pięknie wyglądałaś.
Dziuba wspólczuje.
Albi dziury w sercu nie będą operować dopuki się nie powiększy.
Kasia, brzuszek siostry fajny, ja takiego nie miałam nawet w 9 miesiącu, szkoda
E-stera fajnie, że z Oliwierkiem OK, i że dziurka się zarasta, mój brat nie miał tyle szczęścia.
Kama, Celinka ostatnio tylko zasypia na brzuszku, ale później śpi już na pleckach.

Celinka jest grzeczniutka od 2 dni, ale tylko jak siedzi w rowerku :-D. Nawet tam ja musze karmić, co jest mi na ręke bo, nie mamy jeszcze krzesełka do karmienia, kupimy po wczasach. Wyjerzdzamy na urlop :-D w niedziele i wracamy w sobote, jak ja was doczytam:baffled: Kupowałyście już krzesełka, jak tak to jakie i jakich firm, bo mam upatrzone, ale może z praktyki coś polecicie.
A co do chodzika to ja jestem przeciwna. Dziecko musi się nautrzyć trzymać równowage i bezpiecznie upadać, co jest nie możliwe w chodziku.

ja bym oberwowala jak anja, Ada od Agnie wypadla i nic jej nie bylo, Oli z tego co pamietam chyba tez spadl z lozka i jest z nim wszystko ok.

zosia też spadła i nic sie na szczęście jej nie stalo,chwilke popłakała ale jak juz ja podniosłam to odrazu przestała i zaczęla sie po chwili śmiac a ja ryczalam jak głupia:baffled:

albi ty mówisz serio ze na usg głowy?

reklama
Do góry