reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja piore jeszcze w proszku dzidziusiowym ,łóżeczko kamila jest juz na nizszym poziomie.
Kamilek tez jeszcze nie umie siadac sam bez trzymania ,jak sie zlapie np moich rak to sobie usiadzie bez problemu. siedzi tylko trzymany lub oparty ,tak jak kubus Ewy na zdjeciach jeszcze nie siedzi bo jak tylko go puszcze lub posadze bez oparcia to on sie schyla zeby ugrysc narzute albo wziasc sobie cos i w efekcie lezy zamiast siedziec.
d dluzszego czasu kamilek jesli niejest na spacerze to bawi sie na podlodze .złączam mu dwa duze materace i on sie na nich turlika albo pelza do tylu.
he he ale slodko spia. wiktorek spi z wami czy tylko rano go przekladasz do was?

Ostatnia edycja:
GRATULUJE WSZYSATKIM ŚWIERZO UPIECZONYM MĘŻATKOM. ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA.
u nas dzis piekna pogoda tak wiec zaraz wybiore siena spacer .kamil juz po sniadanku ,jeszcze tylko ja cos zjem i mozemy ruszac na dlugi spacer.

Aga zdjecie po prostu rozwalajace, szczegolnie Wikiego. mułaaa
Pumi zdjecia małych ksieżniczek pokazuje ewolucje rozwoju wieku. Jedna siedzi (chyba najstarsza), ina juz na bok (nieco mlodla) i Mimi lezy czyli najłodsza :)
Kasia Joasia, fajnie, ze juz jestes tu i na skypie i ze mozesz nam głowe zawracac i pisac co u Ciebie i Kamila. :tak:
Nutka, Zosia to mała spryciula widze i jest super.
Anja, ja po prostu uwielbiam Duskie ona jest tak duuuża i fajna. Dzisiaj myslałam ze Dawiś i Olis jak ją poznaja to, teraz jak dwa małe wypierdki przy niej bedą wygladac ale za rok ........... Chłopaki sie pobiją o ksiezniczke ;-)

Cześć:happy2:
U nas okropna noc, mały ciągle sie wiercił, piszczał przez sen przez zęby...........obudził sie zadowolony o 6 i do 9 śpiewał.
Nie chce jeść mleka............w nocy zjadł tylko 50 a na śniadanie 70ml.Zrobiłam mu na gęsto z kaszką to nie chciał.A jak zrobiłam na wodzie kaszkę to jadł aż sie uszy trzęsły.
To samo wczoraj.....zupki-zjadł 1, 5 słoika a każdy słoik ma 190ml..........na dwa razy to zjadł , 2 słoiki deserków....................
Co ja mam zrobić?On musi przecież jeść mleko!
Jutro idziemy do lekarza i do alergologa-może pozwoli zmienić mleko- anie ten ochydny Nutramigen jeść

Zosia super stoi i łobuziara się robi-teraz musisz uważać, zeby nie sciągnęłą pieluszki z zawartością i nie najadła się hehehehehhe, Kubus i Julka cudni, Wiki słodko śpi

Witam sie ranka przy kawusi, u nas noc przespana do 9:-) dawno sie tak nie wyspalam
Esti Natalia jeszcze kilka dni temu tez nie chciala mleka,jadla wszystko i pila przeciez tez z butelki a mleka nie chciala, to bylo przez zabki, wiec karmilam ja wszystkim innym tylko nie mlekiem bo nie chciala ale jak juz bardziej wyszly zabki to je mleczko wiec nie martw sie bedzie dobrze wazne ze wogole je i chce jesc moze musza sobie od mleczka odpoczac, nie wiem moze sie myle ale ja sobie to tak tlumaczylam

reklama
zaraz doczytam i obejrzę fotki

Wikuś wspaniały:tak::-D:-D:-D
no i fajnie , ze mężuś pod ścianę wyeksmitowany hihi

nasz Kacperek też dzisiaj spał z nami, co ostatnio jest rzadkością . obudził się o 4 i normalnie raz zapłakał a potem sie śmiał i gadał, to go przewinęłam i widzę, ze je rączki, posmarowałam, żelem i poszedł z nami spa
idą ząbki na górze, normalnie juz nie widać dziąseł tylko napuchnięte 2 bąble z czego lewy już ma bilą plamkę:sorry2:
aja pól nocy nie spalam, bo już potem nie mogłam usnąć
teraz bawi się pianinkiem które przyszło z allegro
na opakowaniu było napisane że 6+ więc myślałam, ze powyżej 6 miesiąca a jak przyszło doczytałam, ze powyżej 6 lat hhihihihi
ale to nic bo ma taką uciechę, i gara jak chce, przey tym śpiewa, bo sa rózne melodyjki
szczerze mówiąc za 20 zeta nie doszukiwałam się dodatkowych opcji a tam normalnie mąż rozczaił, ze przełącza się różne funkcje
no rewelacja:-D

Esti juz jesteś?
jak się kochana udały wczasy
no i jak nasz Oli po wypadzie?

mój codziennie siedzi całe dnie w basenie
no i schodzą sie koledzy i koleżanki:-D:-D:-D

a wózeczek fajny, tylko czy się nie rozleci po miesiącu, bo wygląda na marna konstrukcję:confused:

tyle doczytałąm, jedna stronę

Ostatnia edycja:
Do góry