reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
mam obgryzione cycki
szukam mleka
które lepsze bebilon czy nan z nestle?
no i nie wiem czy 1 czy 2 bo pamiętam jak Pandi wprowadzała, to radziłyście 1
jak to jet?

Sylka było super, Oli kąpał sie w jeziorku-tylko stópki.ale dnie na trawce nad wodą i w baseniku.
W sobotę jedziemy znowu ale ty razem and Jezioro Hańcza:tak::tak::-):-)

A co do mleka to pediatra powinien zdecydować jakie będzie najodpowiedniejsze dla Kacperka

no to wspaniale:tak::-D:-D:-D:-D:-D
mówiłam ,że ząbki będą na dniach :tak::tak:
jak dobrze,
my sie męczymy z górą, myślę żśe już niedługo, o wiele bardziej są bolesne

wiem , po 5 sierpnia idziemy na szczepienie to się dopytam
tylko chodzi o firme:sorry2:

Mimisia słodka, Maksik cudny no i Nadsusia to pączek w maśle:-D:tak::tak:
Zosia mala spryciara:tak::-D:-D
mój sie podciąga do satania i wsataje ale jeszcze sam nie wstał

wczoraj zważyłam go na rehabilitacji
po 2 miesiącach 9300, a wszyscy mówia ze na grubaska nie wygloąda, taki ulany:tak::-D:-D:-D

dobra lecę do sklepu nbo jeszcze śnmiadania nie jadła
będę póżniej
a i jeszcze mi się przypomniało
mnężulo mnie wkurzył ale o tym na zamkniętym, potem:dry:

Sylka BEBILON jest najblizszy mleku matki:tak: kosztuje 36-40zeta ale warta, ja milam Naan i NAdie wysypywalo poza tym w smaku jest o wiele gorszy - probowalam no ale kosztuje 12zeta, w tym wieku mysle,ze pediatra juz ci nie doradzi, sama musisz zdecydowac ktore mleczko;-)

reklama
włąśnie słyszałam, ze bebilon jest najlepszy, i jest jeszcze bebilon comfort, ze dobrze rguluje kupki:tak::tak::tak:
a Anja śniłaś mi się dzisiaj , jeśli w ogóle można powiedzieć że dzisiaj spałam i śniłam:no::baffled:
ale jak? to zachodzę w głowę i nie pamiętam:confused::baffled:

Do góry