Bylam dzis u fryzjera zrobic balejaz , niestety troche wczesnie ale moja kolezanka fryzjerka wyjezdza i musialam juz ale wloski mam fajnie rozjasnione, jestem zadowolona:-)
Niechwal się Pozdrawiam :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam dzis u fryzjera zrobic balejaz , niestety troche wczesnie ale moja kolezanka fryzjerka wyjezdza i musialam juz ale wloski mam fajnie rozjasnione, jestem zadowolona:-)
Ach i jeszcze jedno,Maksik zaczął w nocy mi sie przewracac na brzuszek,a ja schizowac ze sie udusi i wstaje co 20 minut i sprawdzam czy lezy na plecykach. Wasze dzieci tez tak robią? Pozwalacie im spać na brzuszku?
Aga wozek super,jak tylko maz wroci z pracy to mu go pokaze. jestduzo ladniejszy i tanszy od tego ktory wypatrzylym w sklepie szkoda bo tamten juz zamowilam.kasiu jak dobrze juz cie widziec :-) gratulacje dla kamilka my dzisiaj odkrylismy 1 ząbka Wikusia :-) ale juz widac obok nastepna biała plamke :-) jak fajnie. kasiu ja ostatnio kupilam taka spacerowke jest leciutka i swietnie sie nia jezdzi :-)
WÓZKI ARTI LIBERO +ŁUK Z ZABAWKAMI -WYS.0 ZŁ !! (406313712) - Aukcje internetowe Allegro
a co masz ze zdrowkiem ??? ja z wikusiem mam problemy ehhh ...
dziekujemy za gratulacje maly jest dzielny chodz w nocy maruda :-) ale damy rade jak juz jeden jest.