reklama
Ja już od 4 miesięcy nie piore w dziecinnych proszkach. Wyszły mi suche plamy na rękach a miejscami nawet krew leciała, po jednej ręcznej przepierce. Stwierdziłam, że w takim świństwie dziecku prać nie będe. Decyzje przyśpieszyło wypranie przez omyłke kaftanika z moimi ubraniami, nic Celince nie było, to zaczełam prać w rexie, bo akurat taki proszek mieliśmy i tak zostało.dzięki :-).własnie nie byłam pewna czy Vanish nie zaszkodzi. A tak poza tym, to jak długo macie zamiar prać ciuszki w dzidziusiowych proszkach?
Mam alergie tylko na chemie, a może to nie jest alergia, tylko mam taka delikatna skóreJagna współczuję Ci tych wszystkich uczuleń:-(
to może i ja spróbuję Majce coś uprać w naszym proszku? Moja przyjaciółka stwierdziła że gdyby miała drugie dziecko, to od początku prałaby w normalnym proszku. Ale to ponoc tak jest, że tylko przy pierworodnych jest mnóstwo "cackania się". :-)Ja już od 4 miesięcy nie piore w dziecinnych proszkach. Wyszły mi suche plamy na rękach a miejscami nawet krew leciała, po jednej ręcznej przepierce. Stwierdziłam, że w takim świństwie dziecku prać nie będe. Decyzje przyśpieszyło wypranie przez omyłke kaftanika z moimi ubraniami, nic Celince nie było, to zaczełam prać w rexie, bo akurat taki proszek mieliśmy i tak zostało.
Zgadzam się z tobą. Ale skąd my mamy wiedzieć, że zwykły proszek nie zaszkodzi, że robimy coś nie tak. Z następnym dzieckiem będzie napewno nam łatwiejto może i ja spróbuję Majce coś uprać w naszym proszku? Moja przyjaciółka stwierdziła że gdyby miała drugie dziecko, to od początku prałaby w normalnym proszku. Ale to ponoc tak jest, że tylko przy pierworodnych jest mnóstwo "cackania się". :-)
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Praktyka czyni mistrza.
A u nas chyba zęby idą hurtem bo młody marudny jak cholera.
A u nas chyba zęby idą hurtem bo młody marudny jak cholera.
Ja piore w zwtkłym proszku bonux jak mała skonczyła 3 miesiące albo 2 niepamietam dokładnie ,nic jej niebyło żadnej wysypki.A przy Wiktori to bardzo długo prałam w dzieciencym proszku.Skończyłam z wekami i mam dosc ogórki są po 2,5zł kupilam 10 kilo to miałam co do roboty.I jeszcze wisnie,jestem wyrobiona.A jutro mamy 5 rocznice slubu ciekawa jestem gdzie mnie mąż zabierze.Moje niunie spią ,a ząbków u małej niewidze a nietak dawno taka maarudna była ,a teraz jej przeszło i jest spokojna. Jestem w szoku że mam takie grzeczne dziecie.
Ostatnia edycja:
Anja78
matka superstar
Slub Dziuby fantastyczny!!!!!Wygladali przepieknie:-):-):-)
Nadusia zachowywala sie wzorowo, spiewala cudnie, smaial sie do ludzi a pod koniec zrobila duza kupke
a tak to wygladalysmy, czekam na zj..by juz dostalam jeden od Albi, ze w czrnej sukience na slub poszlam,ale przy moich oczach inny kolor nie pasuje i mam tylko czrne kiecki
Nadusia zachowywala sie wzorowo, spiewala cudnie, smaial sie do ludzi a pod koniec zrobila duza kupke
a tak to wygladalysmy, czekam na zj..by juz dostalam jeden od Albi, ze w czrnej sukience na slub poszlam,ale przy moich oczach inny kolor nie pasuje i mam tylko czrne kiecki
G
goscinnie
Gość
dziwisz sie ze dostałas zjeby??? Jak ty wygladzasz?? gdzie jakis makijaz?? jak to w czarnej sukience do koscioła na ślub?? i weź ty kuźwa cos przytyj bo mnie to wku...
reklama