reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dzięki :-).własnie nie byłam pewna czy Vanish nie zaszkodzi. A tak poza tym, to jak długo macie zamiar prać ciuszki w dzidziusiowych proszkach?
Ja już od 4 miesięcy nie piore w dziecinnych proszkach. Wyszły mi suche plamy na rękach a miejscami nawet krew leciała, po jednej ręcznej przepierce. Stwierdziłam, że w takim świństwie dziecku prać nie będe. Decyzje przyśpieszyło wypranie przez omyłke kaftanika z moimi ubraniami, nic Celince nie było, to zaczełam prać w rexie, bo akurat taki proszek mieliśmy i tak zostało.

Ja już od 4 miesięcy nie piore w dziecinnych proszkach. Wyszły mi suche plamy na rękach a miejscami nawet krew leciała, po jednej ręcznej przepierce. Stwierdziłam, że w takim świństwie dziecku prać nie będe. Decyzje przyśpieszyło wypranie przez omyłke kaftanika z moimi ubraniami, nic Celince nie było, to zaczełam prać w rexie, bo akurat taki proszek mieliśmy i tak zostało.
to może i ja spróbuję Majce coś uprać w naszym proszku? Moja przyjaciółka stwierdziła że gdyby miała drugie dziecko, to od początku prałaby w normalnym proszku. Ale to ponoc tak jest, że tylko przy pierworodnych jest mnóstwo "cackania się". :-)

to może i ja spróbuję Majce coś uprać w naszym proszku? Moja przyjaciółka stwierdziła że gdyby miała drugie dziecko, to od początku prałaby w normalnym proszku. Ale to ponoc tak jest, że tylko przy pierworodnych jest mnóstwo "cackania się". :-)
Zgadzam się z tobą. Ale skąd my mamy wiedzieć, że zwykły proszek nie zaszkodzi, że robimy coś nie tak. Z następnym dzieckiem będzie napewno nam łatwiej:-D

Ja piore w zwtkłym proszku bonux jak mała skonczyła 3 miesiące albo 2 niepamietam dokładnie ,nic jej niebyło żadnej wysypki.A przy Wiktori to bardzo długo prałam w dzieciencym proszku.Skończyłam z wekami i mam dosc ogórki są po 2,5zł kupilam 10 kilo to miałam co do roboty.I jeszcze wisnie,jestem wyrobiona.A jutro mamy 5 rocznice slubu ciekawa jestem gdzie mnie mąż zabierze.Moje niunie spią ,a ząbków u małej niewidze a nietak dawno taka maarudna była ,a teraz jej przeszło i jest spokojna. Jestem w szoku że mam takie grzeczne dziecie.

Ostatnia edycja:
Slub Dziuby fantastyczny!!!!!Wygladali przepieknie:tak::-):-):-)
Nadusia zachowywala sie wzorowo, spiewala cudnie, smaial sie do ludzi a pod koniec zrobila duza kupke:-D:cool2:

a tak to wygladalysmy, czekam na zj..by:baffled: juz dostalam jeden od Albi, ze w czrnej sukience na slub poszlam,ale przy moich oczach inny kolor nie pasuje i mam tylko czrne kiecki:confused:

dziwisz sie ze dostałas zjeby??? Jak ty wygladzasz?? gdzie jakis makijaz?? jak to w czarnej sukience do koscioła na ślub?? i weź ty kuźwa cos przytyj bo mnie to wku...

reklama
Do góry