reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Załamujecie mnie tymi stawkami. Ja musiałabym min. 110 zł dziennie płacic. Stawka minimalna w Wawie to (10 zł. x 11h) x 23 dni (czasem wiecej)~2500.

No to Albi masz przek... z tymi opiekunkami. Kogo o średnich zarobkach stać na opiekunke w wawie? No chyba że pożyczke weźmie:-)

No ale to W-wa.Tam stawki są inne bo i zarobki wyższe niż u nas.
A mój dziś znowu przechodzi sam siebie.Właśnie dał niezły koncert.Niech mu wreszcie wyjdą te zęby bo ja osiwieje.

No ale to W-wa.Tam stawki są inne bo i zarobki wyższe niż u nas.
A mój dziś znowu przechodzi sam siebie.Właśnie dał niezły koncert.Niech mu wreszcie wyjdą te zęby bo ja osiwieje.
To ja osiwieje z Tobą, Celinka też marudzi i płacze bez powodu np.: za babcia która jej nie pomachała albo jej buziak nie dała, przesadza troche:wściekła/y:.

Helenko nie zazdroszcze takiej nocy …

Albi Dawidek i psina swietna sprawa…. (kiedy moja dziecina będzie siedzieć? L )

Paulinek udanego urlopu i duuuzo ładnej pogody życze.

Jagna o jakim lezaczku mówiłaś ??? Agnieszka może daj Wikusiowi, 5 granulek wieczorem, a nie rozkładaj lek na całą noc. A gdzie kupiłaś taki leżaczek? Wikuś robi świetne minki ”
A co o granulek to dalam mu dzisiaj znowu 5 na noc i troche nurofenu zobaczymy jak to będzie.

Pam nie martw się ja tez mam dosc tyle ze mój daje czadu w noc wierci się smok wypada i tak co godzine półtorej musze wstawac do niego !!!

Ja dzisiaj u kumpeli bylam co leżała ze mna w sali urodzila w piątek jak ja już do domu wychodziłam przez cc. Macie kilka fotek w wykonaniu Karolinki i Wiktorka.

Jagna o jakim lezaczku mówiłaś ??? Agnieszka może daj Wikusiowi, 5 granulek wieczorem, a nie rozkładaj lek na całą noc. A gdzie kupiłaś taki leżaczek? Wikuś robi świetne minki ”
A co o granulek to dalam mu dzisiaj znowu 5 na noc i troche nurofenu zobaczymy jak to będzie.
O leżaczku do kąpania, fajny. Zdjęcia Wikusia i Karolinki słodkie. Mi po granulkach mała śpi do 4 rano i mniej się kręci.

reklama
Czesc moje niunie spią Amelka jak narazie z dnia na dzien coraz to grzeczniejsza,w nocy też.Ząb mnie boli chyba o gupieje kur...jak boli jaka to bedzie noc niewiem,ide wziąs tabletke może przejdzie.

Do góry