Dobrze, że na wychowawczy idę, to opiekunki nie potrzebuję.albi to drogo macie
u nas opiekunka to jak zarobi 500złotych na miesiąc to jest happy
reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
A ja dobrze że mam mamę i męża którzy zostają z małym jak ja idę do pracy.
Moja mama też pilnowała Celinki jak byłam w pracy, ale teraz wraca do pracy, zasiłek rechabilitacyjny jej się kończy i z nogą już jest ok.A ja dobrze że mam mamę i męża którzy zostają z małym jak ja idę do pracy.
G
goscinnie
Gość
Załamujecie mnie tymi stawkami. Ja musiałabym min. 110 zł dziennie płacic. Stawka minimalna w Wawie to (10 zł. x 11h) x 23 dni (czasem wiecej)~2500.
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
No ale to W-wa.Tam stawki są inne bo i zarobki wyższe niż u nas.
A mój dziś znowu przechodzi sam siebie.Właśnie dał niezły koncert.Niech mu wreszcie wyjdą te zęby bo ja osiwieje.
A mój dziś znowu przechodzi sam siebie.Właśnie dał niezły koncert.Niech mu wreszcie wyjdą te zęby bo ja osiwieje.
To ja osiwieje z Tobą, Celinka też marudzi i płacze bez powodu np.: za babcia która jej nie pomachała albo jej buziak nie dała, przesadza troche.No ale to W-wa.Tam stawki są inne bo i zarobki wyższe niż u nas.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Helenko nie zazdroszcze takiej nocy …
Albi Dawidek i psina swietna sprawa…. (kiedy moja dziecina będzie siedzieć? L )
Paulinek udanego urlopu i duuuzo ładnej pogody życze.
Jagna o jakim lezaczku mówiłaś ??? „Agnieszka może daj Wikusiowi, 5 granulek wieczorem, a nie rozkładaj lek na całą noc. A gdzie kupiłaś taki leżaczek? Wikuś robi świetne minki ”
A co o granulek to dalam mu dzisiaj znowu 5 na noc i troche nurofenu zobaczymy jak to będzie.
Pam nie martw się ja tez mam dosc tyle ze mój daje czadu w noc wierci się smok wypada i tak co godzine półtorej musze wstawac do niego !!!
Ja dzisiaj u kumpeli bylam co leżała ze mna w sali urodzila w piątek jak ja już do domu wychodziłam przez cc. Macie kilka fotek w wykonaniu Karolinki i Wiktorka.
Albi Dawidek i psina swietna sprawa…. (kiedy moja dziecina będzie siedzieć? L )
Paulinek udanego urlopu i duuuzo ładnej pogody życze.
Jagna o jakim lezaczku mówiłaś ??? „Agnieszka może daj Wikusiowi, 5 granulek wieczorem, a nie rozkładaj lek na całą noc. A gdzie kupiłaś taki leżaczek? Wikuś robi świetne minki ”
A co o granulek to dalam mu dzisiaj znowu 5 na noc i troche nurofenu zobaczymy jak to będzie.
Pam nie martw się ja tez mam dosc tyle ze mój daje czadu w noc wierci się smok wypada i tak co godzine półtorej musze wstawac do niego !!!
Ja dzisiaj u kumpeli bylam co leżała ze mna w sali urodzila w piątek jak ja już do domu wychodziłam przez cc. Macie kilka fotek w wykonaniu Karolinki i Wiktorka.
O leżaczku do kąpania, fajny. Zdjęcia Wikusia i Karolinki słodkie. Mi po granulkach mała śpi do 4 rano i mniej się kręci.Jagna o jakim lezaczku mówiłaś ??? „Agnieszka może daj Wikusiowi, 5 granulek wieczorem, a nie rozkładaj lek na całą noc. A gdzie kupiłaś taki leżaczek? Wikuś robi świetne minki ”
reklama