reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Tobiasz też dziś w nocy się budził podobno co godzinę prawie - Mążuś wstawał, ja tylko nakarmiłam o północy i później o 5.30.
salik, na mojej foczce jest napisane że dziecko nie może ważyć więcej niż 8 kg, które Tobi przekroczył dawno temu, teraz go kąpiemy na siedząco w małej wanience wstawionej w dużą, bo chlapał.:blink:

reklama
Ja też tak kąpie Celinke, tylko że wanienka pękać zaczyna, nie wiem czemu:confused:
Chyba kupie taką foczke jak ma Agnieszka, jeszcze zobacze ile Celinka waży, we wtorek szczepienie.

Aga powiem ci, ze mała kolezanki słodka a Wiki to sie przy niej jakis doroślejszy wydaje......i te jego spojzenie jak na nią patrzy. Wiesz co mam na myśli i jego zacisnieta pięsc :-D. Usciski dla Wikiego.

Albi Dawis slodziutki i te jego oczeta brazowe i wiesz co on nadal podobny do Natalki:-);-)
Wikus przystojniacha jak patrzyl na kolezanke, bedzie rwal laski tym spojrzeniem:-D:tak:

Dziubuś:
Wszystko co piękne na tym świecie
Wszystko co tylko szczęście wróży
Niech się Wam razem w jedno splecie
I będzie słońcem w podróży
życzy Kama i Maksik

Pandi na naszej nic takiego nie pisalo, Wiki jeszcze sie miesci w nie i nie ma mu ciasno wiec jeszcze sie w niej kapiemy, malej wanienikinie uzywamy od kad wiki skonczyl miesiac bo sie obijal bo dlugi byl, ja mialabym problem kapac go na siedzaco bo on jeszcze nie siedzi sam a ja zawsze kapie go sama.
Jagna ja dalam za nia jakies 20 zeta w tesco wiec zobacz.

Ja nie mialam problemu ze smokiem jak maly spal na brzuszku bo jak zasnol to go wypluwal albo mu wyciagalam a teraz od kad ida mu zeby spi na boczku albo pleckach i caaaaly czas ze smokiem !!!!

dzisiaj ksiaze zrobil pobudke wczesniej niz tacie budzik zadzwonil o 4,20 i juz spac nie chcial, przebralam pieluche dalam herbaty i wziela do siebie do lozka i spalismy do 6 potem flacha i do 7 spanie a teraz juz maly patrzy na TV. ja ide nas szykowac do lekarza.... u nas znowu pogoda do dupy... juz wolalam jak byly upały.

Albi Wiki dziekuje :-) tewoj chłop tez na dorosłego wygląda.

Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat !!! dziubus wszystkiego naj :-* :-* :-*

reklama
dziękuję Kochane :*:*
to moje ostatnie chwile wolności, kurcze tyle do zrobienia, idę i zaczynam ganiać, trzymajta kciuki, jak dojdziemy do siebie to obiecuję zdjęcia!!

Do góry