Pandi na naszej nic takiego nie pisalo, Wiki jeszcze sie miesci w nie i nie ma mu ciasno wiec jeszcze sie w niej kapiemy, malej wanienikinie uzywamy od kad wiki skonczyl miesiac bo sie obijal bo dlugi byl, ja mialabym problem kapac go na siedzaco bo on jeszcze nie siedzi sam a ja zawsze kapie go sama.
Jagna ja dalam za nia jakies 20 zeta w tesco wiec zobacz.
Ja nie mialam problemu ze smokiem jak maly spal na brzuszku bo jak zasnol to go wypluwal albo mu wyciagalam a teraz od kad ida mu zeby spi na boczku albo pleckach i caaaaly czas ze smokiem !!!!
dzisiaj ksiaze zrobil pobudke wczesniej niz tacie budzik zadzwonil o 4,20 i juz spac nie chcial, przebralam pieluche dalam herbaty i wziela do siebie do lozka i spalismy do 6 potem flacha i do 7 spanie a teraz juz maly patrzy na TV. ja ide nas szykowac do lekarza.... u nas znowu pogoda do dupy... juz wolalam jak byly upały.
Albi Wiki dziekuje :-) tewoj chłop tez na dorosłego wygląda.
Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat !!! dziubus wszystkiego naj :-* :-* :-*