reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wakacje, wakacje hura. Znikam na 2 tygodnie. Chcialam zatem zyczyc wszystkiego najlepszego wszystkim pannom mlodym, a takze wszystkim dzieciaczkom, ktore skoncza swoje x-miesiace. Zdrowka zycze.
Nie nadrukujcie za duzo, bo i bez tego mam sporo zaleglosci. Pozdrowienia.

reklama
Paulinek kochana, słodkiego lenistwa i błogiego wypczywania wypoczywania wypocz........ wypo....... i wracaj do nas.

Ja też chce jechać na wakacje!!!!Ale nie w tym roku z kasą słabo może za rok?Albiniec u nas za nianie 1 godzina to 2,3 zł biorą jak by to gdzieś bliżej to ja bym ci sie małym zajeła bo i tak narazie do pracy nieide.U nas leje i zimno POŁORZYŁAM SIE Z DZIEWCZYNAMI I USNEŁAM ZE 2 GODZINY SPALIŚMY.Zaraz m wróci z pracy ziemy obiadek i do siostry męża jade po jabłka bedze wieczorem powidła smarzyć.My jak braliśmy ślub to sie tak smiałam żę książ(mariusz)powtażał 2 razy przysiege i dopiero powiedziałam.Na kamera widać i mam ubaw do tej pory jak zobacze mime męza taki wystraszony był że cho cho.

hej mamuśki.:-) widzę że dziś debatujecie na temat zarobków niań. zapraszam na mazury-w moim mieście niania zarabia miesięcznie ok400-500zł (5dni w tyg po 8godz.) wiem, bo sama byłam nianią:tak:

Nadinaka jest zakochana w Dawisu, sliczny facet, usmiech jak milion dolcow, oczka blyszczace, ahhh i ohhhh.

Super dzien spedzony na plazy, Warszawka juz wali do 3M, korki wiec tragiczne, bo od soboty jarmark sie zaczyna
Nadusia zjadla dzis 2sloiczki (obiadek i deserek ) i musielismy prac jej krzeselko:-ppo same uszy:confused::confused::confused::confused: , ale na plazy slicznie spala w cieniu i bardzo jej sie podobalo. Na Hel do Chalup,jedziemy w poniedzialek - mniejsze korki:cool2:
Wspolczuje pogody na poludniu:sorry2:

Cos jeszcze chcialam.... aha ciekawe jak pojedziemy na slub Dziuby jak krzeselko sie nie wysuszy:wściekła/y:a tak wohole to zmienili im Koscoil wczoraj, bo ten w ktorym chciala brac slub jest w remoncie, czyli zamiast malutkiego kosciolka ma wielgachna Katedrez, dobrze,ze slub w piatek, gdyby miala w sobote, pewnie by jej przeniesli za rok....:szok::angry::angry::angry:

aOla ale się uśmiałam. Z pierwszym dzieckiem to prawda, przynajmniej u mnie:-D.
Nutka dzięki. Prawdopodobnie za 2 dni będzie ładnie, bo w Monachium dzisiaj słońce świeciło.
Agnieszka może daj Wikusiowi, 5 granulek wieczorem, a nie rozkładaj lek na całą noc. A gdzie kupiłaś taki leżaczek? Wikuś robi świetne minki:-D
Asia, Celinka też wstała o 4:wściekła/y::wściekła/y:, ale jakimś cudem udało mi się ją uśpić po godzinie i wstała o 8, tylko ja już spać nie poszłam.
Drogie te nianie u Was, u mnie na wiosce jest jedna i bierze 400 zł/miesiąc.
Szczypawka cisza nocna w żniwa, umnie na okrągło jeżdzą kombajny:wściekła/y::wściekła/y:, czy pada czy nie.
Dziuba, Joa trzymam za was kciuki:laugh2:. Ja podczas ślubu dostałam ataku kaszlu, pomógł cukierek i przysięge złożyłam już na spokojnie.

Celinka ćwiczy balansowanie na kolankach, nawet uda jej się czasami ruszyć nóżkami jak do raczkowania;-), tylko nie wie co z rączkami ma robić, a czasem tak się rozbuja że ląduja 20 cm dalej jak jakaś żabka skacze, siedzieć nadal nie chce:confused:.
Dzisiaj zawieźliśmuy babcie do domu opieki, ładny dom, miła obsługa
i rodzinna atmosfera i co najważniejsze pokoje 2-3 osobowe, bo byliśmy w innym i tam po 9-10 osób w pokoju było:dry:

Ania Wawa-Gdańsk to nie tak daleko. Co prawda teraz Dawcio przy Dusi wyglądałby jak dziecko z Sudanu ale w przyszłości, byliby piękną para.
Ania zazdroszcze ci bardzo plaży.Tez bym chciała miec takie spacery z Dawciem. Jedyne pocieszenie, ze mieszkając przy Wybrzezu Gdańskim mam 3 parki pod rząd i dwa inne w pobliżu.
Jarmark Dominikański jutro??

reklama
Do góry