reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziuba, jooa wszystkigo najlepszego na nowej drodze zycia :-):-):-):-):-)
dzieciaki na zdjeciach szystkie slodkie :-)
aola tekst swietny a tak wogule skad mialas moj pamietnik ;-):-D:-D:-D naprawde z trojka dzieci jest przesrane ale je uwielbiam :tak:
w nocy do 2 godz sluchalam z karolkiem jak sasiad kosi rzepak pod moim oknem wiec wcale mi nie mowcie o spaniu :angry::no::wściekła/y:

reklama
JOAAA oraz DZIUBA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!Szczęscia,zdrowia,kasy i spełanienia wszystkich marzeń.A przede wszystkim:miłości,miłości i jeszcze raz miłości!

Nie denerwujcie się-to tak naprawdę przecież tylko formalność.Na pewno jesteście piękne oraz cudne!Połamania obcasów życzę :-D

Helenko ty to masz zawsze jakos ciekawiej niz my-mieszczuchy :-) Ale chyba tak dlugo kosic nie mozna?Jakas cisza nocna obowiazuje czy cos takiego? :-)

pewnie ze oboiazuje cisza ale co to go obchodzi skoro jego zonka i dzieci mieszkaja 3 kilometry stad jeszcze jeden sasiad ma pole obok mojego domu wiec czekam z utesknieniem na kolejne atrakcyjne noce :baffled:

Asia ja jakbym chciała nianie to bedzie mnie to minimum kosztowac 2500 tysi. Szkoda, ze nie mam jakiejs kolezanki co jest na wychowawczym. Moja znajoma tak sobie załątwiła. Niania jej zaspiewała 2800 zł ale kolezanka była na wychowawczym i powiedziała, ze sie zajmie małym za 1200 zł. siedząc tyle samo czasu co niania.

witamy z ranka :) nicolka znow sie budzila co godzine, a spala tylko na rekach u mnie albo wtulona tak, ze nie moglam sie ruszyc.
wczorajsze zakupki uwazam za udane, choc dla siebie kupilam tylko jeansowe rybaczki i stroj kapielowy a wszystko reszta dla moich siostr kochanych, bo juz niedlugo do domku:-):-D a przedwczoraj nicoluska dostala 2 sukieneczki, dwie pary spodni, 2 pary spodenek i koszulek do kompletu, rajstopki i opaski :-)
dziubus nie stresuj sie tak, jesli wychodzisz za mezczyzne Twojego Zycia ktorego kochasz to na prawde nie ma czym:tak: wiem z doswiadczenia;-):-)

Dlatego mowie,ze to tylko formalnosc...Przeciez juz stanowicie rodzine!Nie ma co panikowac...Chociaz ja sama mimo tego,ze bylam pewna to i tak sie troche zestresowalam....:-) Strasznie sie smialam przez caly slub.Ale to dlatego,ze pani,ktora nam go udzielala miala takie buty,ze ho,ho! :-D W zyciu takich nie widzialam!

kurde ale się zrobiłam Pojechał specjalnie do siebie do domu (z jednego końca miasta na drugi) po rachynek za kolczyki bo coś się Aluni popsuło zapiecie I nie znalazłam....Wróciłam do rodziców i coś mnie natchnęło żeby tu poszukać i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:był Ehhhhhhhh jak baba w ciąży

reklama
Do góry