reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wakacje, wakacje hura. Znikam na 2 tygodnie. Chcialam zatem zyczyc wszystkiego najlepszego wszystkim pannom mlodym, a takze wszystkim dzieciaczkom, ktore skoncza swoje x-miesiace. Zdrowka zycze.
Nie nadrukujcie za duzo, bo i bez tego mam sporo zaleglosci. Pozdrowienia.

reklama
Paulinek kochana, słodkiego lenistwa i błogiego wypczywania wypoczywania wypocz........ wypo....... i wracaj do nas.

Ja też chce jechać na wakacje!!!!Ale nie w tym roku z kasą słabo może za rok?Albiniec u nas za nianie 1 godzina to 2,3 zł biorą jak by to gdzieś bliżej to ja bym ci sie małym zajeła bo i tak narazie do pracy nieide.U nas leje i zimno POŁORZYŁAM SIE Z DZIEWCZYNAMI I USNEŁAM ZE 2 GODZINY SPALIŚMY.Zaraz m wróci z pracy ziemy obiadek i do siostry męża jade po jabłka bedze wieczorem powidła smarzyć.My jak braliśmy ślub to sie tak smiałam żę książ(mariusz)powtażał 2 razy przysiege i dopiero powiedziałam.Na kamera widać i mam ubaw do tej pory jak zobacze mime męza taki wystraszony był że cho cho.

hej mamuśki.:-) widzę że dziś debatujecie na temat zarobków niań. zapraszam na mazury-w moim mieście niania zarabia miesięcznie ok400-500zł (5dni w tyg po 8godz.) wiem, bo sama byłam nianią:tak:

Nadinaka jest zakochana w Dawisu, sliczny facet, usmiech jak milion dolcow, oczka blyszczace, ahhh i ohhhh.

Super dzien spedzony na plazy, Warszawka juz wali do 3M, korki wiec tragiczne, bo od soboty jarmark sie zaczyna
Nadusia zjadla dzis 2sloiczki (obiadek i deserek ) i musielismy prac jej krzeselko:-ppo same uszy:confused::confused::confused::confused: , ale na plazy slicznie spala w cieniu i bardzo jej sie podobalo. Na Hel do Chalup,jedziemy w poniedzialek - mniejsze korki:cool2:
Wspolczuje pogody na poludniu:sorry2:

Cos jeszcze chcialam.... aha ciekawe jak pojedziemy na slub Dziuby jak krzeselko sie nie wysuszy:wściekła/y:a tak wohole to zmienili im Koscoil wczoraj, bo ten w ktorym chciala brac slub jest w remoncie, czyli zamiast malutkiego kosciolka ma wielgachna Katedrez, dobrze,ze slub w piatek, gdyby miala w sobote, pewnie by jej przeniesli za rok....:szok::angry::angry::angry:

aOla ale się uśmiałam. Z pierwszym dzieckiem to prawda, przynajmniej u mnie:-D.
Nutka dzięki. Prawdopodobnie za 2 dni będzie ładnie, bo w Monachium dzisiaj słońce świeciło.
Agnieszka może daj Wikusiowi, 5 granulek wieczorem, a nie rozkładaj lek na całą noc. A gdzie kupiłaś taki leżaczek? Wikuś robi świetne minki:-D
Asia, Celinka też wstała o 4:wściekła/y::wściekła/y:, ale jakimś cudem udało mi się ją uśpić po godzinie i wstała o 8, tylko ja już spać nie poszłam.
Drogie te nianie u Was, u mnie na wiosce jest jedna i bierze 400 zł/miesiąc.
Szczypawka cisza nocna w żniwa, umnie na okrągło jeżdzą kombajny:wściekła/y::wściekła/y:, czy pada czy nie.
Dziuba, Joa trzymam za was kciuki:laugh2:. Ja podczas ślubu dostałam ataku kaszlu, pomógł cukierek i przysięge złożyłam już na spokojnie.

Celinka ćwiczy balansowanie na kolankach, nawet uda jej się czasami ruszyć nóżkami jak do raczkowania;-), tylko nie wie co z rączkami ma robić, a czasem tak się rozbuja że ląduja 20 cm dalej jak jakaś żabka skacze, siedzieć nadal nie chce:confused:.
Dzisiaj zawieźliśmuy babcie do domu opieki, ładny dom, miła obsługa
i rodzinna atmosfera i co najważniejsze pokoje 2-3 osobowe, bo byliśmy w innym i tam po 9-10 osób w pokoju było:dry:

Ania Wawa-Gdańsk to nie tak daleko. Co prawda teraz Dawcio przy Dusi wyglądałby jak dziecko z Sudanu ale w przyszłości, byliby piękną para.
Ania zazdroszcze ci bardzo plaży.Tez bym chciała miec takie spacery z Dawciem. Jedyne pocieszenie, ze mieszkając przy Wybrzezu Gdańskim mam 3 parki pod rząd i dwa inne w pobliżu.
Jarmark Dominikański jutro??

reklama
Do góry