A
reklama
Ja kupiłam niekapek z silikonowym ustnikiem, na próbe tescowy, ustnik jest twardszy od smoka ale da się go ssać, i całkiem nieźle Celince idzie. Teraz kupie jej prawdziwy niekapek z plastikowym ustnikiem od aventa, podobno najlepszy.Ja wczoraj próbowałam dać niekapka ale dla Kuby to jeszcze za wcześnie wszystko na ubranku wyldowało albo z kubeczka wyleciało albo mały wypluł.U mnie nie było problemów z butlą,kaszki i mleko tak mu podaję a zupki i deserki łyżeczką
sylka_k
mama styczniowa 2008
co to za plamki u Aluni na rączkach?
Rowerek fajny, ale Kacper fajniejszy, ten uśmiech rozbraja.Jutro chrzest.. mały dostał juzbryke od dziadków z Łodzi, a moi kupuja fotelik samochodowy
przesyłam fotki z dzisiejszego spacerku
Ja chrzciłam Celinke w Wielką Niedziele, miała niespełna 3m-ce, przespała prawie całą msze, nie płakała jak ksiądz lał wode, bo zobaczyła żyrandol (była wtedy na etapie lamp). A ksiądz nie mógł wytrzymać ze śmiechu jak widział jej bezzembny uśmiech. Razem z małą chrzszczony był chłopiec miał pół roku i był bardzo niespokojny, całą msze płakał. Mam nadzieję że Twój Kacper będzie grzeczny.
Co się stało Anuli???nie wiem czy coś widać
Gdzie dokładnie bo znaleść nie mogę, albo mi znowu padło na oczy?Jestem jestem ale jak wczesniej pisałam jutro cały dzien maluje u mamusi i niewiem jak was doczytam a w sobote na impreze też do mamusi jak pomalujemy.Chciałam wam pokazać strone Lina Medina - najmłodsza matka świata ale niewiem czy wejdziecie na te strone jak nie to w 7,8,latkach w temacie mastrubacja jest zamieszczony link .Jak to zobaczyłam i przeczytałam to ciarki mi po plecach przeszły.
sylka_k
mama styczniowa 2008
aOla a jakie to jest w dotyku?
ewa_adu
Fanka BB :)
To mnie nie pocieszyłaś, bo my chrzcimy Jakuba za tydzień Ale domyślam, że do najgrzeczniejszych to on też należał nie będzieRazem z małą chrzszczony był chłopiec miał pół roku i był bardzo niespokojny, całą msze płakał.
ACHRZCICIE NA MSZY CZY PO???To mnie nie pocieszyłaś, bo my chrzcimy Jakuba za tydzień Ale domyślam, że do najgrzeczniejszych to on też należał nie będzie
Bo my chrzciliśmy na mszy , wymysł księdza, w święta, pełno ludzi w kościele( mieszkam na wsi). Podejrzewam że mały był tym wszystkim rozdrażniony, tylu ludzi w życiu nie widział, a jeszce organy i jęczenie babć podczas śpiwu to potęgowało.
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
ACHRZCICIE NA MSZY CZY PO???
Bo my chrzciliśmy na mszy , wymysł księdza, w święta, pełno ludzi w kościele( mieszkam na wsi). Podejrzewam że mały był tym wszystkim rozdrażniony, tylu ludzi w życiu nie widział, a jeszce organy i jęczenie babć podczas śpiwu to potęgowało.
jagna, właśnie ze względu na to że Kubek jest taki marudny to powiedzieliśmy księdzu że chcemy w sb. I mamy o 18.00 na wieczornej mszy. Wtedy jest mało ludzi, jakies krótkie kazanie i sie tak nie przedłuża. A Kubek i godzina czasu w jednym miejscu to po prostu wyczyn.