reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie wiem czy coś widać

Załączniki

• DSC09674 [640x480].JPG
    DSC09674 [640x480].JPG
    44,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC09676 [640x480].JPG
    DSC09676 [640x480].JPG
    25,7 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC09677 [640x480].JPG
    DSC09677 [640x480].JPG
    28,6 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC09678 [640x480].JPG
    DSC09678 [640x480].JPG
    27,4 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Ja wczoraj próbowałam dać niekapka ale dla Kuby to jeszcze za wcześnie wszystko na ubranku wyldowało albo z kubeczka wyleciało albo mały wypluł.U mnie nie było problemów z butlą,kaszki i mleko tak mu podaję a zupki i deserki łyżeczką
Ja kupiłam niekapek z silikonowym ustnikiem, na próbe tescowy, ustnik jest twardszy od smoka ale da się go ssać, i całkiem nieźle Celince idzie. Teraz kupie jej prawdziwy niekapek z plastikowym ustnikiem od aventa, podobno najlepszy.

Jutro chrzest.. mały dostał juzbryke od dziadków z Łodzi, a moi kupuja fotelik samochodowy:)
przesyłam fotki z dzisiejszego spacerku
Rowerek fajny, ale Kacper fajniejszy, ten uśmiech rozbraja.
Ja chrzciłam Celinke w Wielką Niedziele, miała niespełna 3m-ce, przespała prawie całą msze, nie płakała jak ksiądz lał wode, bo zobaczyła żyrandol (była wtedy na etapie lamp). A ksiądz nie mógł wytrzymać ze śmiechu jak widział jej bezzembny uśmiech. Razem z małą chrzszczony był chłopiec miał pół roku i był bardzo niespokojny, całą msze płakał. Mam nadzieję że Twój Kacper będzie grzeczny.

Jestem jestem ale jak wczesniej pisałam jutro cały dzien maluje u mamusi i niewiem jak was doczytam a w sobote na impreze też do mamusi jak pomalujemy.Chciałam wam pokazać strone Lina Medina - najmłodsza matka świata ale niewiem czy wejdziecie na te strone jak nie to w 7,8,latkach w temacie mastrubacja jest zamieszczony link .Jak to zobaczyłam i przeczytałam to ciarki mi po plecach przeszły.
Gdzie dokładnie bo znaleść nie mogę, albo mi znowu padło na oczy?

To mnie nie pocieszyłaś, bo my chrzcimy Jakuba za tydzień:szok::szok: Ale domyślam, że do najgrzeczniejszych to on też należał nie będzie :no::no:
ACHRZCICIE NA MSZY CZY PO???
Bo my chrzciliśmy na mszy , wymysł księdza, w święta, pełno ludzi w kościele( mieszkam na wsi). Podejrzewam że mały był tym wszystkim rozdrażniony, tylu ludzi w życiu nie widział, a jeszce organy i jęczenie babć podczas śpiwu to potęgowało.

reklama
ACHRZCICIE NA MSZY CZY PO???
Bo my chrzciliśmy na mszy , wymysł księdza, w święta, pełno ludzi w kościele( mieszkam na wsi). Podejrzewam że mały był tym wszystkim rozdrażniony, tylu ludzi w życiu nie widział, a jeszce organy i jęczenie babć podczas śpiwu to potęgowało.

jagna, właśnie ze względu na to że Kubek jest taki marudny to powiedzieliśmy księdzu że chcemy w sb. I mamy o 18.00 na wieczornej mszy. Wtedy jest mało ludzi, jakies krótkie kazanie i sie tak nie przedłuża. A Kubek i godzina czasu w jednym miejscu to po prostu wyczyn.

Do góry