reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziekuje Ci esti za rady kochana, bo ja sama oczywiscie sobie ubzduraam ten błyszczyk, ale ja w pomadce zle sie czuje!

reklama
Możesz kupić nawilżającą i tylko bezbarwnym cieniutka warstwą zaakcentowc.Ale pomadka nie moze miec żadnych drobinek ani błyszczyk.
Jeśli mamy błyszczące usta to oko matowe i na odwrót

witaj maleństwo:tak:
mam dla ciebie kilka rad jak chcesz to posłuchaj
my z Kacperkiem chodzimy na rehabilitacje, nic poważnego ale 2 razy w tygodniu sobie ćwiczymy
i tam panie rehabilitantka zabroniła uczyć dziecko siadu z płaskiego, tłumacząc , że my tego też nie robimy a jak chcesz to spróbuj wstać z leżenia na płasko
jeśli nawet już to nie podajemy palców tylko łapiemy za całe dłonie a najlepiej trzymamy za przedramiona powyżej dłoni, bo palce może dziecko puści a ty nie masz 3 ręki, zęby szybko je złapać

mój Kacperek juz siedzi sam ale trzeba mu troszkę pomóc z podniesieniem ale robimy to na boczku za bark mozna mu pomóc a druga rączką sam musi się podrtzymywac

Sylka dzięki za rady.Nie wiedziałam że tak nie można,aczkolwiek Kuba mocno trzyma palce.Jak go się posadzi to się chwieje ale chwilkę udaje mu się posiedzieć samemu oczywiście zawsze go asekuruję:)

Kacpero mój dzisiaj zachował sie jak prawdziwa żabula:tak::tak::tak::-):-):-)
dzisiaj ustawia sie jak do raczkowanie przenosi rączki na przemian do przodu:tak: a dupkę i nóżkami jednocześnie tez do przodu po rączkach a nie na przemian nóżkami
wygląda to jak mała żabka sobie kica..... kicu kic:-D

no moja ukochana żabula:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry