reklama
e-stera
Fan(ka)
Możesz kupić nawilżającą i tylko bezbarwnym cieniutka warstwą zaakcentowc.Ale pomadka nie moze miec żadnych drobinek ani błyszczyk.
Jeśli mamy błyszczące usta to oko matowe i na odwrót
Jeśli mamy błyszczące usta to oko matowe i na odwrót
sylka_k
mama styczniowa 2008
witaj maleństwo
mam dla ciebie kilka rad jak chcesz to posłuchaj
my z Kacperkiem chodzimy na rehabilitacje, nic poważnego ale 2 razy w tygodniu sobie ćwiczymy
i tam panie rehabilitantka zabroniła uczyć dziecko siadu z płaskiego, tłumacząc , że my tego też nie robimy a jak chcesz to spróbuj wstać z leżenia na płasko
jeśli nawet już to nie podajemy palców tylko łapiemy za całe dłonie a najlepiej trzymamy za przedramiona powyżej dłoni, bo palce może dziecko puści a ty nie masz 3 ręki, zęby szybko je złapać
mój Kacperek juz siedzi sam ale trzeba mu troszkę pomóc z podniesieniem ale robimy to na boczku za bark mozna mu pomóc a druga rączką sam musi się podrtzymywac
mam dla ciebie kilka rad jak chcesz to posłuchaj
my z Kacperkiem chodzimy na rehabilitacje, nic poważnego ale 2 razy w tygodniu sobie ćwiczymy
i tam panie rehabilitantka zabroniła uczyć dziecko siadu z płaskiego, tłumacząc , że my tego też nie robimy a jak chcesz to spróbuj wstać z leżenia na płasko
jeśli nawet już to nie podajemy palców tylko łapiemy za całe dłonie a najlepiej trzymamy za przedramiona powyżej dłoni, bo palce może dziecko puści a ty nie masz 3 ręki, zęby szybko je złapać
mój Kacperek juz siedzi sam ale trzeba mu troszkę pomóc z podniesieniem ale robimy to na boczku za bark mozna mu pomóc a druga rączką sam musi się podrtzymywac
sylka_k
mama styczniowa 2008
ja ust nigdy nie maluję, nie lubię, no raz miałam do ślubu
a oko zawsze z drobinkami jakos tak mi pasuje
a oko zawsze z drobinkami jakos tak mi pasuje
e-stera
Fan(ka)
Sylka z tym siadanie to masz rację..mój Oli siada sam z płaskiego ale z boku.....tz jedną reką się podpiera i druga tez i siada
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Sylka dzięki za rady.Nie wiedziałam że tak nie można,aczkolwiek Kuba mocno trzyma palce.Jak go się posadzi to się chwieje ale chwilkę udaje mu się posiedzieć samemu oczywiście zawsze go asekuruję
sylka_k
mama styczniowa 2008
Kacpero mój dzisiaj zachował sie jak prawdziwa żabula:-):-):-)
dzisiaj ustawia sie jak do raczkowanie przenosi rączki na przemian do przodu a dupkę i nóżkami jednocześnie tez do przodu po rączkach a nie na przemian nóżkami
wygląda to jak mała żabka sobie kica..... kicu kic
no moja ukochana żabula
dzisiaj ustawia sie jak do raczkowanie przenosi rączki na przemian do przodu a dupkę i nóżkami jednocześnie tez do przodu po rączkach a nie na przemian nóżkami
wygląda to jak mała żabka sobie kica..... kicu kic
no moja ukochana żabula
e-stera
Fan(ka)
Mój to ustawia się do raczkowania,kiwa sie do przodu i tylu, nawet udaje mu sie do przodu pojsc po czym pelzanie na brzuchu i znowu piesek-pozycja raczkujaca
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
fajnie że mogłam w czyms pomóc