reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A my też po zakupach.Obkupiłam trochę małego w ubrania bo ze wszystkiego powyrastał.
A ja myślałam że późno chrzczę małego (miał 4 miesiące) ale widzę że niektóre z Was robią to jeszcze później
Joa świetny ten rowerek.Mam nadzieję że jutro wszystko się uda a Kacperek będzie super grzeczny.
No i najlepsze życzenia dla Kacperka i Majeczki na pół roczku.

reklama
Chrzcimy na mszy- i nie wiem czy to dobry pomysł, n ale, na wsi tak jest!!!!
juz się boje choć jakos chrzest przechodzi mi ok, bardziej boje sie przyszłego tygodnia, kurde a może kacper mnie zaskoczy???? oby!!!!! TAK, rowerek też mi sie podoba, mojtata kupił małemu foteik samochodowy- mercedesa, dał 1600 zł oszalał ten facet!!! jeszcze jest w pudełku bo jutro przeciez chrzest, porobie zdjecia to wkleje, do jutra babeczki:*

Io czywiście wszystkim dziękumemy za dzisiejsze życzonka :*:*:*:*
i za komplementy które dotyczyły mnie -podbudowałyście mnie, juz myślałm ze jestem brzydka po ciąży, czyli sprawdza sie to że trzeba dbać o siebie po ciąży podwujnie!!!

Chrzcimy na mszy- i nie wiem czy to dobry pomysł, n ale, na wsi tak jest!!!!
juz się boje choć jakos chrzest przechodzi mi ok, bardziej boje sie przyszłego tygodnia, kurde a może kacper mnie zaskoczy???? oby!!!!! TAK, rowerek też mi sie podoba, mojtata kupił małemu foteik samochodowy- mercedesa, dał 1600 zł oszalał ten facet!!! jeszcze jest w pudełku bo jutro przeciez chrzest, porobie zdjecia to wkleje, do jutra babeczki:*

Masz racje że oszalał, z tym fotelikiem. Ale widze, że rowerek to standardowy prezent na chrzciny, Celinka też dostała. Zaniedługo w nim pojeździ, tylko pewnie usiądzie.
A co do chrztu to unas zawsze był po mszy, a też na wsi, tylko w tym roku księdzu coś się odmieniło, zawsze ma jakieś odpały. Robił problemy ze ślubem:wściekła/y:, z resztą nie tylko nam, większość daje u nas na zapowiedzi a ślub biorą w sąsiedniej parafi bo ksiądz milszy. A nam udzielał ślubu przyjaciel taty specjalnie z Rzymu przyjechał.

reklama
Do góry