reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dzien dobry :)
duzo zdroweczka dla Majeczki i Kacperka :)
Nadusia śliczniusia a Olisiek taki rozgadany, super:tak:
nicola od 3 do 5:38 nie spala tylko sie krecila na lozku i gadala i wystawiala nogi na moja glowe:sorry2::confused: jak juz zasypiala to znow sie budzila, no i taka ta noc:cool2:
a w olisiu sie zakochala nasza kolezanka:happy2:

reklama
zaraz doczytam
ale muszę się pochwali, ze po raz kolejny w tym roku zostałąm dumną ciocią:tak::tak::-D:-D:-D:-D
Ninka urodziła się dzisiaj rano długoś 56 i 3400 poród naturalny
jeszcze nawet nie złożyłam gratulacji mamusi , ale niech biedactwo odpoczywa. dodam , ze braciszek Ninki tez się cieszy

aaaa
no i
najlepsze życzonka dla naszych juz prawie dorosłych Majeczki i Kacperka dużo zdrówka i uśmiechu na buziuni

Heloł
Ja w pracy............Oli i Ola śpią więc mam czas dla siebie:tak:i dla Was
Pandi zgadzam się, ze makijaż powinien być widoczny na zdjeciach.ale on sie za bardzo błyszczy i oczy u Joooaaa wyglądają jak spodki

Ale skoro Joooaaa dobrze się w tym czuje to najważniejsze-to jej dzień:tak:

Majeczka dziękuje za życzenia:-) chyba wyczuwa że dziś jakiś przełomowy dzień, bo strasznie kaprysi. Myślę że to ząbki, ale pewności nie mam-od ok2m-cy zagladam w buziaka Majki żeby wypatrzyć ząbka i nic:confused:

e-sterko własnie zauważyłam, że Twój syneczek ma na imię Oliwierek-ja do 8m-ca ciąży byłam przekonana, że mam w brzuszku własnie Oliwierka.

Mój Kubuś tez nie siada jeszcze,stara się i ćwiczy całymi dniami,jak mu podać palce i pomóc mu troszkę to strasznie jest zadowolony.W ogóle często krzyczeć zaczyna jak leży on chce siedzieć i już choćby u kogoś na kolanach.Ząbków tez jeszcze nie widać u nas,chociaż śliny toczy hektolitry dosłownie i to już od jakiegoś czasu.Pozdrawiam Wszystkich :)

Aguś no to widzisz ja tezs dzisiaj mojego dziecka nie poznaję:no:
budzi się w nocy co półtorej godziny. popłakuje:-(, mruczy raczej bardziej
a w dzien je co godzinę albo półtorej
a normalnie je równo jak w zegarku co 3 godziny
ale jak mniemam to pewni ząbki górna szczęka
bo jets taka napuchnięta i nie daje się dotknąć nawet, żeby zelikiem posmarowac

moje biedactwo:-:)-:)-(

reklama
Do góry