reklama
G
goscinnie
Gość
Kama kawał chłopa sie robi z Maxika ale jest taki słodziutki.
Aga wiesz, ze moj robi mi pobudki o 3 rano ost. dzisiaj było to samo, trzeba to przetrwac.
Agnie ależ, ty chorera sliczna jestes i wyglądasz super w tych ciemnych włosach.
Paulinek Thomasek dzielnie sie spisal i szybko przybrał na wadze, jeszcze jakies dwa miesiace temu pisałas, ze wazył 4600 a tu prosze po kg na miesiac- super.
Nie zapominając o naszych ukochanych jubilatach w swoim i Dawidka imieniu składamy wszystkiego dobrego, pysznego jedzonka, zdrówka, bezbolesnego ząbkowania i samych udanych zabawek.;-)
Aga wiesz, ze moj robi mi pobudki o 3 rano ost. dzisiaj było to samo, trzeba to przetrwac.
Agnie ależ, ty chorera sliczna jestes i wyglądasz super w tych ciemnych włosach.
Paulinek Thomasek dzielnie sie spisal i szybko przybrał na wadze, jeszcze jakies dwa miesiace temu pisałas, ze wazył 4600 a tu prosze po kg na miesiac- super.
Nie zapominając o naszych ukochanych jubilatach w swoim i Dawidka imieniu składamy wszystkiego dobrego, pysznego jedzonka, zdrówka, bezbolesnego ząbkowania i samych udanych zabawek.;-)
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Witam można się przyłączyć?
G
goscinnie
Gość
Pewnie, ze można.
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Dziękujemy za wszystkie życzonka.
Co do makijażu, jak wcześniej dodałam jest to próbny makijaż, nie było dobranego podkładu ,nawet ust mi nie malowała bo nie chciałam mam swój ulubiony błyszczyk i już, skoncentrowała sie na oczach i wydaję mi sie wyszło jej to genialnie, co do pudru pronzera czy co ana tam użyła odrazu mi dodała ze oczywiście chce tylko podmodelować twarz jak nie lubie się malować tak ten makijaz jest super, bo on musi byc ostry a jednocześnie delikatny żeby nie zginął na zdjęciach i utrzymał sie ( bedzie to makijaz 24 h) .I oczywiście dziekuje wszystkim które mi polecały i odradzały go, ale ja chyba posłucham te które były jednak za a propo podobno suknia zmienia cały wizerunek makijażu
Co do makijażu, jak wcześniej dodałam jest to próbny makijaż, nie było dobranego podkładu ,nawet ust mi nie malowała bo nie chciałam mam swój ulubiony błyszczyk i już, skoncentrowała sie na oczach i wydaję mi sie wyszło jej to genialnie, co do pudru pronzera czy co ana tam użyła odrazu mi dodała ze oczywiście chce tylko podmodelować twarz jak nie lubie się malować tak ten makijaz jest super, bo on musi byc ostry a jednocześnie delikatny żeby nie zginął na zdjęciach i utrzymał sie ( bedzie to makijaz 24 h) .I oczywiście dziekuje wszystkim które mi polecały i odradzały go, ale ja chyba posłucham te które były jednak za a propo podobno suknia zmienia cały wizerunek makijażu
malenstwo23
Mama Kubusia:)
joooaaa1 jak widzę też zmieniasz w tym roku stan cywilny Wesele urządzacie?U nas będzie tylko obiad poślubny w domu i połączone od razu z chrzcinami Kubusia,mam nadzieję ze grzeczny będzie.
reklama
magdulichaa
Zaangażowana w BB
Cześć kobietki, trochę mnie nie było........obiecuję poprawę........... tak się złożyło, że i moja Aga wczoraj pół roczku skończyła:-)......., cudna z niej dziewczynka, taka radosna i wesoła........początkiem czerwca wylądowałyśmy w szpitalu z ciężkim zapaleniem oskrzeli i ogniskami zapalnymi na płucach,:---( ponad 2 tygodnie męczarni, antybiotyków, sterydów, inhalacji, nawilżania, badań i innych świństw.................oj nie było lekko, dusiła się, zapowietrzała, brak jej było tchu, podejrzewali astmę oskrzelową ale w ostateczności wyeliminowali to podejrzenie, nie mniej jednak jak późniejsze badania pokazały to ma zwężone kanaliki oskrzelowe......potem...........Magda się rozchorowała w zasadzie nadal jest chora.........a potem dostałam okres pierwszy po porodzie i umierałam w bólach i cierpieniu nienadążając przy zmianie podpasek, bo o tamponach to mogłam zapomnieć.........:-(, no to tyle na początek po długiej nieobecności!
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki!!!
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki!!!