reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziękuję w imieniu Majeczki:-) już pół roku, kiedy to zleciało? pamietam jak wychodziłysmy ze szpitala i miałąm ochote płakać ze strachu jak to bedzie a teraz? a teraz mogłabym pracować w żłobku, hihi:-D

reklama
Kama kawał chłopa sie robi z Maxika ale jest taki słodziutki.
Aga wiesz, ze moj robi mi pobudki o 3 rano ost. dzisiaj było to samo, trzeba to przetrwac.
Agnie ależ, ty chorera sliczna jestes i wyglądasz super w tych ciemnych włosach.
Paulinek Thomasek dzielnie sie spisal i szybko przybrał na wadze, jeszcze jakies dwa miesiace temu pisałas, ze wazył 4600 a tu prosze po kg na miesiac- super.

Nie zapominając o naszych ukochanych jubilatach w swoim i Dawidka imieniu składamy wszystkiego dobrego, pysznego jedzonka, zdrówka, bezbolesnego ząbkowania i samych udanych zabawek.;-)

wszystkiego najlepszego na pół roczku dla Kacperka i Majeczki od Mikiego z mamą

Załączniki

• gratulacje.gif
    gratulacje.gif
    54,4 KB · Wyświetleń: 13
Dziękujemy za wszystkie życzonka.
Co do makijażu, jak wcześniej dodałam jest to próbny makijaż, nie było dobranego podkładu ,nawet ust mi nie malowała bo nie chciałam mam swój ulubiony błyszczyk i już, skoncentrowała sie na oczach i wydaję mi sie wyszło jej to genialnie, co do pudru pronzera czy co ana tam użyła odrazu mi dodała ze oczywiście chce tylko podmodelować twarz:) jak nie lubie się malować tak ten makijaz jest super, bo on musi byc ostry a jednocześnie delikatny żeby nie zginął na zdjęciach i utrzymał sie ( bedzie to makijaz 24 h) .I oczywiście dziekuje wszystkim które mi polecały i odradzały go, ale ja chyba posłucham te które były jednak za :) a propo podobno suknia zmienia cały wizerunek makijażu:)

joooaaa1 jak widzę też zmieniasz w tym roku stan cywilny :) Wesele urządzacie?U nas będzie tylko obiad poślubny w domu i połączone od razu z chrzcinami Kubusia,mam nadzieję ze grzeczny będzie.:)

reklama
Cześć kobietki, trochę mnie nie było........obiecuję poprawę:tak:........... tak się złożyło, że i moja Aga wczoraj pół roczku skończyła:-D:-)......., cudna z niej dziewczynka, taka radosna i wesoła........początkiem czerwca wylądowałyśmy w szpitalu z ciężkim zapaleniem oskrzeli i ogniskami zapalnymi na płucach,:-:)-:)-( ponad 2 tygodnie męczarni, antybiotyków, sterydów, inhalacji, nawilżania, badań i innych świństw.................oj nie było lekko, dusiła się, zapowietrzała, brak jej było tchu, podejrzewali astmę oskrzelową ale w ostateczności wyeliminowali to podejrzenie, nie mniej jednak jak późniejsze badania pokazały to ma zwężone kanaliki oskrzelowe......potem...........Magda się rozchorowała w zasadzie nadal jest chora.........a potem dostałam okres pierwszy po porodzie i umierałam w bólach i cierpieniu nienadążając przy zmianie podpasek, bo o tamponach to mogłam zapomnieć.........:-(, no to tyle na początek po długiej nieobecności!
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki!!!

Do góry