reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Mili- wpraszamy sie wszystkie na parapetowe niedlugo! takze szykuj sie na babska impreze hihihi.
Agnie- ja cie bardziej lubilam w czerwonych wlosach- bardziej pasowaly do twojego ognistego temperamentu.
Reszty nie pamietam co chcialam odpisac - a wszystkie posty dokladnie przeczytalam. No coz- starosc nie radosc- mlodosc nie wiecznosc- skleroza mnie dopada
Paulinek- Tomasek tak slicznie urosl- a pamietam jak wszystkie zaczelysmy trzesc majtkami jak cie na porodowke zabrali.
Mimi dzis dostala pierwszego chrupka. Nie moglam pozniej doczyscic tej zaschnietej skorupki jaka wytworzyla moja mala artystka hihihi

Załączniki

• 17 lipiec.JPG
    17 lipiec.JPG
    109,3 KB · Wyświetleń: 25
  • 17 lipiec (3).JPG
    17 lipiec (3).JPG
    64,1 KB · Wyświetleń: 26
  • 17 lipiec (4).JPG
    17 lipiec (4).JPG
    66,6 KB · Wyświetleń: 25
  • 17 lipiec (5).JPG
    17 lipiec (5).JPG
    110,3 KB · Wyświetleń: 30
My na nogach Amelka wstawała do jedzenia ze3 razy chyba od dziś zaczne jej kaszke w nocy dawać,o 5,30 wstała i sie cieszy i spac niechce.odezwie sie wieczorem jak wrócimy miłego dzionka.PaPa

mili na parapetuwe napewno sie wpraszamy :-D
my dzisiaj w nocy znowu pobudka dalalm mu mleka o 3.45 zjadl , przebralam mu pieluche i zasnol ale co z tego jak o 4.40 znowu zaczol jeczec !!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrr.... i potem juz sie kulal po całym lozku i co 5 minut musialm wstawac zeby go poprawic i dac mu smoka az wkoncu nie wytrzymalam i wzielam go do nas !!!! kur. ile mozna stac nad lozeczkiem !!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: a teraz spi w najlepsze a o 7 mleko mialo byc i spi !!!! a ja nie moge przez to jego wiercenie !!!! blagaaaaaammmmmm oddajcie mi moje dawne dziecko !!!!!

u nas podobnie:tak:Maja pół nocy wierciła sie w swoim łóżeczku więc ok 5rano wylądowała w moim łóżku i...wierciła się dalej. A gdy już miałam dość tego jej wiercenia i zaczęłam poranną toaletę to ona zasnęła:-D

reklama
dziękuję w imieniu Majeczki:-) już pół roku! jak to szybko zleciało. Pamietam jak wychodziłam z nią ze szpitala i chciało mi sie płakać ze strachu jak to bedzie, hihi, a teraz??? teraz to zapragnęłam pracowac w żłobku:-D

Do góry