reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Nadia pieeeekna jest- po mamusi :-)
a Wikus tak mi sie w tyh brylkach podoba jejku :-) moj maly mezczyzna :*
e-stera
Fan(ka)
Kamalodz a on nie wygląda na tlye...ja bym mu dał 6, 5-7kg.moz ema ciężkie kosci hihihihhiihi
e-stera
Fan(ka)
Nadia pieeeekna jest- po mamusi :-)
Superowy Aga
No byc mozeKamalodz a on nie wygląda na tlye...ja bym mu dał 6, 5-7kg.moz ema ciężkie kosci hihihihhiihi
Nadusia slicznosci,tylko calowac w te pucki!!!!:-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
Jao co do makijażu to jakoś mało mi przypomina ślubny ale to moje zdanie
i juz nie wiem kto to pisał ale jak dobrze pamiętam to masz boską cerę i taka urodę , ze powaliłabyś na kolana jakbyś w ogóle się nie malowałą
powaznie
Pauli Thomasek rewelacja jaki słodki ten uśmiech, wybacz ale u ciebie takiego słodkiego nie zauważyłam
hihihihi
o nie nie nie
Naduisą piękna , mamusia piękna ale Nadusia podobna do tatusia
i juz nie wiem kto to pisał ale jak dobrze pamiętam to masz boską cerę i taka urodę , ze powaliłabyś na kolana jakbyś w ogóle się nie malowałą
powaznie
Pauli Thomasek rewelacja jaki słodki ten uśmiech, wybacz ale u ciebie takiego słodkiego nie zauważyłam
hihihihi
o nie nie nie
Naduisą piękna , mamusia piękna ale Nadusia podobna do tatusia
joaa, moim zdaniem - a pracowałam jako wizażystka również - makijaż jest świetny na zdjęciach, usta można tylko trochę poprawić błyszczykiem. Faktycznie na ślub maluje się delikatniej i dlatego w naturze on może się wydawać za mocny, ale na zdjęciach będzie taki własnie jak go widzimy i moim zdaniem ok, słabszego nie będzie widać. Ale z drugiej strony - Tobie faktycznie nie jest potrzebny - jesteś piękna dziewczyna, więc śmiało możesz mieć delikatniejszy.
agnie - dobrze wyglądasz, poza tym - zeszczuplałaś? jakos tak po twarzy mi się wydaje
agnie - dobrze wyglądasz, poza tym - zeszczuplałaś? jakos tak po twarzy mi się wydaje
Nadusia cudo.
A my kupilismy dzisiaj juz lodowke i pralke i zamowilismy komode jeszcze tylko pierdoly, jutro po karnisze i zyrandole bo dzisiaj juz mi czasu braklo bo mialam rozmowe z ojcem ale o tym na zamknietym, jeszcze troche i bedziemy juz na swoim , hurrrrrrra, a Natalia lepiej dzisiaj jadla ladnie
A my kupilismy dzisiaj juz lodowke i pralke i zamowilismy komode jeszcze tylko pierdoly, jutro po karnisze i zyrandole bo dzisiaj juz mi czasu braklo bo mialam rozmowe z ojcem ale o tym na zamknietym, jeszcze troche i bedziemy juz na swoim , hurrrrrrra, a Natalia lepiej dzisiaj jadla ladnie
reklama