reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Bylam wczoraj z moim niuniem w przychodni go zwazyc: 5 m-cy i 5 dni-8080.
Tylko gdzie ta waga? Ani on gruby ani chudy:-). Moze we wzrost mu idzie:confused:

reklama
Jao co do makijażu to jakoś mało mi przypomina ślubny ale to moje zdanie

i juz nie wiem kto to pisał ale jak dobrze pamiętam to masz boską cerę i taka urodę , ze powaliłabyś na kolana jakbyś w ogóle się nie malowałą
powaznie

Pauli Thomasek rewelacja jaki słodki ten uśmiech, wybacz ale u ciebie takiego słodkiego nie zauważyłam:-p:-p:-p:-D:-D:-D
hihihihi
o nie nie nie
Naduisą piękna , mamusia piękna ale Nadusia podobna do tatusia:tak::tak::tak::-p:-D:-D:-D:-D:-D

joaa, moim zdaniem - a pracowałam jako wizażystka również - makijaż jest świetny na zdjęciach, usta można tylko trochę poprawić błyszczykiem. Faktycznie na ślub maluje się delikatniej i dlatego w naturze on może się wydawać za mocny, ale na zdjęciach będzie taki własnie jak go widzimy i moim zdaniem ok, słabszego nie będzie widać. Ale z drugiej strony - Tobie faktycznie nie jest potrzebny - jesteś piękna dziewczyna, więc śmiało możesz mieć delikatniejszy.:sorry2:
agnie - dobrze wyglądasz, poza tym - zeszczuplałaś? jakos tak po twarzy mi się wydaje:cool2:

Nadusia cudo.
A my kupilismy dzisiaj juz lodowke i pralke i zamowilismy komode jeszcze tylko pierdoly, jutro po karnisze i zyrandole bo dzisiaj juz mi czasu braklo bo mialam rozmowe z ojcem ale o tym na zamknietym, jeszcze troche i bedziemy juz na swoim , hurrrrrrra, a Natalia lepiej dzisiaj jadla ladnie

reklama
pandi, Chciałabym :/ Ale pocieszam się, oby do września i małą przejdzie na butlę, a ja będę mogłą coś konkretnego z sobą zrobić :-) Każdy wygląda dobrze po photoshopie ;-D

Do góry