reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja w końcu w pracy, odpocznę sobie. Celinka jak wstała o 8 tak nie poszła na drzemkę jeszcze:wściekła/y:, marudna była jak wychodziłam, może babcia ją uśpi, ma swoje sposoby.

reklama
witam, staram się podczytywać mimo obecności siostry, ale robię to na raty i już nie pamiętam co miałam napisać
oczywiście wszystkiego naj dla półroczniaków: Martynki, WIktorka i Kacperka:-)
dziś w nocy ciąg dalszy odzwyczajania Tobiego od nocnego karmienia - mam wrażenie że było ciut lepiej, zjadł przed kąpielą o 21, potem przez sen o północy przed tym jak my szliśmy spać i obudził się o 3, ale dostał wodę, tata go poprzytulał i zasnął, zjadł dopiero o 6. Spał do 8.30. Mam nadzieję że w końcu przestanie się budzić o 3.:sorry:
kasia, współczuję mężowi, mnie tez to chyba czeka, nie wiem czego się spodziewać ale się boję:eek:

Dzisiaj. Nie za fajnie. W. poszedł z Leonkiem na spacer a ja wolałam zostać w domu w okolicy kibelka. Pocieszam się, że ponoć większe mdłości są na dziewczynkę. Więc pocierpię byle była Matylda;-):-)
Trzymaj się!!! Ja nie miałam mdłości w ciąży, a dziewczynkę mam, tylko na słodkie mnie ciągneło. Teściow mówiła że na mdłości dobra jest szklanka letniej wodyz imbirem i migdały, ale nie próbowałam, nie musiałam.

WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO DLA MARTYNKI, WIKTORKA I KACPERKA ŻYCZĄ CELINKA Z MAMĄ!!!

disney035.gif
disney056.gif

dzieki dziewczynki w imieniu meza:blink: niby to tylko jedno-dniowy zabieg, ale pierwszy w zyciu mojego Ł i, choc tego nie pokazuje, troche sie boi, a ja razem z nim...:zawstydzona/y:najgorsze, ze 4 sierpnia lecimy do domku i nie wiem czy tak szybko po operacji nic nie bedzie sie dzialo podczas lotu, bo od 22. to tylko 12 dni po operacji..:-:)confused:

reklama
dzieki dziewczynki w imieniu meza:blink: niby to tylko jedno-dniowy zabieg, ale pierwszy w zyciu mojego Ł i, choc tego nie pokazuje, troche sie boi, a ja razem z nim...:zawstydzona/y:najgorsze, ze 4 sierpnia lecimy do domku i nie wiem czy tak szybko po operacji nic nie bedzie sie dzialo podczas lotu, bo od 22. to tylko 12 dni po operacji..:-:)confused:
Wszystko będzie dobrze, nie martw się, bo odbija się to na Nicoli, ona dobrze wie co się dzieje.
Najlepiej jak by lekarz się wypowiedział, w sprawie lotu. Jak będzie miał operacje laparoskopowo to raczej nie będzie problemów.

Do góry