reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witajcie kochane
wreszcie mam trochę czasu dla siebie
Kacperek śpi a męzulo wrócił do pracy po urlopie bo normalnie codziennie byłam rozchwytywana;-):tak::tak::tak:

dziękujemy za życzenia dla Kacperka:tak::tak::tak:
i przesyłamy moc całusów i i górę prezentów dla Wiktorka i Martysi

jejeku to już pól roczku minęło mma ochotę mojej Żabuli kupić torcik a oszamie w cycusiu hihihih

pewnie Dziuba i Joa to już po ceremonii?

jakby co
to składam najszczersze życzenia udanego pożycia małżeńskiego oby blaski słońca oświecały wam każdy dzień a każdy smutek przeradzał się w radość
ściskam was dziewczęta:happy2:, hm, teraz już żony:-):-):-)

ooooooooo
widzę nowe mamy:-):-):-)
witamy, witamy:tak::tak:

Mili współczuję nieprzespanej nocy
ja dzisiaj tez nie spalam, bo Kacperek mruczał po ostatnim moim grillowaniu:sorry2:
na szczęście nie płakał ale chyba ze 100 razy się skopywał

dzien dobry :)
składamy z nicolka najlepsze życzonka dla Martynki, Wiktorka i Kacperka na pół roczku, dużo dużo zdróweczka:tak:
nicolka marudna, ale to nic:happy2:
nadusia śliczniusia na zdjeciach:tak:
a moj maz ma dzis badania ostatnie przed operacja a 22.zabieg na przepukline:hmm::unsure:

Paulinku dziękuję ci za te słowa. Pumi tobie też dziękuję. Czasem trudno uwierzyć w sens tego szczególnie jak po tygodniach ćwiczeń itp. okazuje się, że jest poprawa ale niewielka:sorry2:
Fakt największe postępy pojawiły się po ćwiczeniach w wodzie. Wczoraj tatuś pojechał z Leonkiem. I po widziałam że Loeś był bardziej rozluźniony. Więc mam nadzieję, że na następnej kontroli u neurologa w końcu usłyszę dobre wieści.

Wiktorku, Martynko i Kacperku wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Do góry