reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

kurcze szukam tego w necie i nie mogę nic znaleźć nie chce panikować ale zauważyłam ze moje brzuszkowe dziecko leży wyraźnie na prawej stronie i bardzo nisko

reklama
czesc!
Myszorka ja tez pierwszy raz slysze! a czemu nie zadzwonisz do gina i nie zapytasz - rozwieje twoje watpilwosci? moze to noramlne

Dziecko sie przesuwa, ja tez czuje swoje po prawej stronie jak dotkne brzucha , lewa jakas strona bebecha jakas pusta dziura sie wydaje:baffled:moj medyczny jezyk pozostawia duzo do zyczenia, moze zaczne sie wyrazac w systemie binarnym:rofl2:

chyba macie poobiednia drzemke ja prasuje swoje wielkie pranie i zerkam tutaj a tu cicho nie wiem jak sobie zrobic taki piekny obrazek jak dlugo jestem w ciazy [to chyba suwaczek]wiec napisze termin mam na 4 stycznia ale cesarke chyba robia wczesniej w kazdymrazie jestem 21tyg w ciazy ruchy czuje od25 lipca ale przy 3 ciazy po cesarkach to nic dziwnego pozatym juz dokladnie znam to boskie uczucie tesknilam za nim stad ta trzecia ciaza

Dziewuszki bylismy na tych zakupach... na szczescie D tez nie spasowala rzadna tapeta i musimy jechac do wiekszego miasta....
do sypialni wybralismy pomarancz taki jasny... ciekawa jestem co wyjdzie.... bylam tam ogarnac, nawet pobawialm sie w remontowanie... a teraz przyszlam zobaczyc do mnie na forum co tu ciekawego.... zaraz wracam tam bo kumpel ma przyjsc robic ciag dalszy....
Myszorka a skad znalazlas takie stwierdzenie?? lekarz Ci powiedzial czy moze sama wyczytalas?

helena- lidia a we wczesniejszych ciazach, od ktorego miesiaca czulas ruchy?!
ja cos czuje coraz czesciej ale zastanawiam sie czy to moje Malenstwo czy moze moja wyobraznia polaczona z jelitami...:-D

helena-lidia ja yez czuje ruchy od 25-07 przybijmy piątalki

przy ostatnim usg gin powiedział płód wparty w prawą stronę jak zapytałam na następnej wizycie o co chodzi zbyła mnie że wszystko ok ale szczerze to Wy na forum tak mówicie o róznych dolegliwościach itp więc tak pytam
a moze ma to związek z płcią pamiętam że jak rodziłam KOKO to pytały mi sie z której strony czułam wyraźniejsze ruchy?

obiadek juz mam zrobiony
gotowana szynka marchewka mini ziemniaczki iiiiiiiiii czekam na mężusia

teraz mam nerwy od maja jestem prezesem wspólnoty w naszym nowym mieszkanku (chociaż tam nie mieszkam) :-D i musze rozliczyc ogrzewanie c.o. i podgrzanie ciepłej wody masakra moze powiecie jak to u was robią?

tzn? ja mieszkam w bloku i wszystko placimy w czynszu, u Daniela jest prawie tak samo tylko On ma liczniki na wode i co miesiac spisuja te licznki, tzn.kazdy sam na kartce, a pozniej przychodzi na 3 miesiace rozliczenie, tzn. jakie kwoty przez 3miesiace mamy placic... nie wiem czy o to Ci chodzilo....
a jesli chodzi o c.o. to przychodza i sprawdzaja takie liczniki na kaloryferach...
i pozniej masz albo zwrot albo musisz doplacic- bo wczesniej ustalaja to w czynszu...

reklama
ja uciekam.... porobilam troche zdjec... jutro postaram sie powklejac
a Wy odpoczywajcie sobie wraz z Waszymi Kruszynkami...
bede tu po 23... mam nadzieje, ze komp tym razem pozwoli mi jeszcze sprawdzic co tu ciekawego, bo wczoraj bylam wsciekla- forum wciaga.... hihihihi
buziaczki Kochane

Do góry