reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
cześć u nas jako tako ale po burzy!!!!!! zacznę od odpowiadania
ESTI23 mówiłam o nie przesadzaniu dlatego że mój mąż jest lekarzem i szczerze mówiąc 80 % matek to panikary albo nie chcę nikogo obrazić chuchające na zimne i lecą do lekarza bo dziecko zakaszle a z tym leżeniem w szpitalu rożnie bywa dozo zależy od lekarza pierwszego kontaktu od pediatry dużo mam przegrzewa swoje pociechy ............ sory nie obraźcie sie ale dystans i zdrowe podejście no nie wiem?!?

PUMI
współczuje!!!!!!!!!!!!! polska śmieszna ale opiekę i poród masz zapewnioną nawet gdy nie jesteś ubezpieczona Jednak nie jest najgorzej PRAWDA?

co do mnie ? przzyłam dzis straszna nocną burze KOKO budziła sie z płaczem ledwo żyje a tu juz od rana znowu biegam szafy do mieszkania (półeczki drążki kolory?) wszystko na mojej głowie!!!!!!!!!!!!!
teraz wybieram sie na spacer z kOKONELKĄ
chciałam dzisiaj zrobic porządek w rzeczach po Kornelce ale wiecie co? nadal sie łudzę że noszę synka :zawstydzona/y: poczekam do następnego USG

oj nie w tym sensie to powodzenie Poprostu tak jak każdej z nas życzę szczęscia w życiu a Tobie jest tak pod górkę więc tak napisałam Mam nadzieję że jak tylko zamieszkacie razem skończą się wasze kłótnie:tak: i będziecie super rodzinką
A będzieice mieszkać sami czy on mieszka z rodzicami?

Grrr w pracy zamieszanie, korki w miescie, upal straszny. Moj gin sie smiaje ,ze nie czuje ruchow bo jestem za bardzo zalatana, gdybym usiadla na pupie to pewniebym poczula a tak KORBA:angry:
Juz sie nie moge doczekac ITALI, wypoczne na maxa!

tez tak mysle Justie
Anija ja np. teraz siedze przed kompem i rozdzielam kolarliki- od dziecka mam chopla na punkcie koralikow, zbieram je,a teraz mi sie wszystkie wymieszaly i tak siedze sobie cichutko i czasem mnie cos tam szturchnie...;-) nie czesto ale czasem... wiec na pewno jak siadziesz na d... poczujesz....
aOla nie dziekuje.... czasami mysle, ze jak mam tak pod gorke to pozniej bedzie super... bo kiedys musi byc... Jego rodzice mieszkaja w wiosce kolo Wadowic... wiec mam luzik.... wczoraj robilam zdjecia jak dzis i jutro porobie to powklejam z reomntu

Hej laski grubaski...:-D
Dzis miałam dwa spania- drugie od 10 do 13:tak:
Widzę,że ten lewy bok to daje sie wszystkim we znaki. Ja zawsze lubiłam lewy boczek do spania. Ale odkąd dowiedziałam sie,że raczej trzeba na nim spac bo to bezpieczna pozycja spie róznie- tylko nie na lewym...Tzn. zasypiam na lewym a budze sie na przykład na wznak...
Dzis moje imieninki wiec moze moj mezus cos wykombinejszyn.....Licze na jakas kolacyjkę :-)
A z tym bólem brzucha to chyba wiekszosc z nas ma przeboje w II tr. Tyle tylko, że trudno rozpoznac jakis tam niegroźny bólik od groźnego...
Jestem na zwolnieniu ale zaraz wykorzystma to,że siedze w domu i zaczne sprzatac...Syf chate wpiernicza..
AAA I witam Helene- Lidie :tak:Chyba na razie najbardziej doświadczona z nas
Trzymajcie sie mamuśki

chyba cos nie tak z moja glowa zapomnialam jak sie zalogowac:zawstydzona/y: dzieki za powitanie bedzie mi milo dzielic sie z kims moimi problemami i radosciami ciazowymi i nie tylko. moje dzieci maja 7 i 6 lat lukasz i wiki ,mialam dwie cesarki i troche boje sie tej nastepnej

reklama
Do góry