reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dzieki Albi Dawis tez jestswietny, wlasnie obejrzalam zdjecia, super
Esterka masz taki sam telefon jak ja co teraz mi maz kupil
a ja chce na przyszly rok po zimie wymienic wozek na coneco solar, choruje na niego

reklama
no przeciez nie ma za co prawda i tyle :-), ona naprade duza jest ile ma cm wzrostu ??? :-) u mnie znowu grzmi a jest slonce i 27 st :-( wrocilismy ze spacerku obiadek zjadalm maly wriuje i piszczy w lozeczku a popoludniu mielismy isc do parku na pifko i pizze :-( jak sie rozpada to nici beda....

moja jest caly czas w lozeczku i jak sa zimne noce to wtedy ja kolderka nakrywam a jak jest goraco to pieluszka albo kocykiem

moje dziecko wedruje po calym lozku nawet w nocy i larmo by bylo jak by nie daj boze przeszkodzila w snie :-D bylam po mleko i kupilam malemu bebiko DOBRY SEN czy cos w tym stylu mleczko na noc zobaczymy :-) chociaz on przesypial cale noce od poczatku bycia na sztucznym do czasu tego skoku rozwojowego albo zebow ....

Witam niedzielnie.U nas znowu straszna duchota ale świeci słonce.Mam nadzieje że do wieczora będzie ładnie bo po południu jesteśmy umówieni ze znajomymi na świeżym powietrzu.
Esti Oliś wygląda bombowo w tym kapeluszu.
Albi Dawiś jest rewelacyjny.
Reszta dzieciaczków też super.

reklama
Do góry