witajcie -
Albinka ,
Mili jestescie Kochane cioreczki jak reszta cala mamusiek:-)niby z jakiego powodu mialabym sie gniewac
jest nas tu tyle ze nie sposob zapamietac!a ja dobrze wiem ze kazda zyczy kazdemu maluszkowi w dniu jego swieta wszytskiego co naj :-);-)
Mili Natka cudna ale broi hehehe moj tez ma posciel w lozeczku i uwielbia w nia kopac
widze ze przewijac juz wyszedl z uzycia
Pam zdjecia piekne!!!!:-)
Aga u mnie bylo tak samo!ja bylam na zakupach w PiP'e to lukalam na te wszyskie mleczka bebika i kaszki roznego rodzaju i dupa stwierdzilam ze daje mu dalej bebiko1 niech go skonczy ewelntualnie kupie smoczek 3przeplywowy na allegro i bede mu zageszczac kaszka -tylko nie wiem czy owocowa to dobry pomysl na dobranoc,,,,,
a mleczka dobry sen bibika nie wyczailam jaki ma nr pewnie 2????a jest z melisa???
druga sprawa nie wiem czy jednak wprowadzic mu teraz gluten bo.,.....w srode pobieramy krew zobaczymy jak wyniki czy nie skocza bo zaczal dostawa wiecej bebika i kaszki.....wiec jeszcze z glutenem jak i z mieskiem sie wstrzymalam.....dam mu po wynikach jak beda oki...najpierw miesko a z glutenem jednak poczekam z miesiac trudno nie moge all na raz w naszym przypadku:-(
Aga ale mnie kusi ten wozio co kupilas!!!!
bo jest mega lekki a mnie tez zaczyna dobijac moja krowka a nie drogi jest moze i by lezal i czekal na kiedys-sama nie wiem bo poki co to nie wchodzi w gre bo kubus sam jeszcze nie siedzi chodz juz niedlugo...poradzcie cos!!!