reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witajcie - Albinka ,Mili jestescie Kochane cioreczki jak reszta cala mamusiek:-)niby z jakiego powodu mialabym sie gniewac:confused:jest nas tu tyle ze nie sposob zapamietac!a ja dobrze wiem ze kazda zyczy kazdemu maluszkowi w dniu jego swieta wszytskiego co naj :-);-)

Mili Natka cudna ale broi hehehe moj tez ma posciel w lozeczku i uwielbia w nia kopac:sorry2:widze ze przewijac juz wyszedl z uzycia:-p

Pam zdjecia piekne!!!!:-)

Aga u mnie bylo tak samo!ja bylam na zakupach w PiP'e to lukalam na te wszyskie mleczka bebika i kaszki roznego rodzaju i dupa stwierdzilam ze daje mu dalej bebiko1 niech go skonczy ewelntualnie kupie smoczek 3przeplywowy na allegro i bede mu zageszczac kaszka -tylko nie wiem czy owocowa to dobry pomysl na dobranoc,,,,,:eek:a mleczka dobry sen bibika nie wyczailam jaki ma nr pewnie 2????a jest z melisa???

druga sprawa nie wiem czy jednak wprowadzic mu teraz gluten bo.,.....w srode pobieramy krew zobaczymy jak wyniki czy nie skocza bo zaczal dostawa wiecej bebika i kaszki.....wiec jeszcze z glutenem jak i z mieskiem sie wstrzymalam.....dam mu po wynikach jak beda oki...najpierw miesko a z glutenem jednak poczekam z miesiac trudno nie moge all na raz w naszym przypadku:-(

Aga ale mnie kusi ten wozio co kupilas!!!!:-pbo jest mega lekki a mnie tez zaczyna dobijac moja krowka a nie drogi jest moze i by lezal i czekal na kiedys-sama nie wiem bo poki co to nie wchodzi w gre bo kubus sam jeszcze nie siedzi chodz juz niedlugo...poradzcie cos!!!:sorry2:

Pam on sam siedzi ale fajnie a moja jakos próbuje ale jej niedwychodzi.Dalszy pech dzisiejszego dnia wybralismy sie na rowery taka przejarzczka i spotkała nas burza a my na przystanku autobusowym.Wiktoria jak zaczeło walić i sie błyskać to zaczeła beczeć i Amelka też sie rozbeczała.Ija miałam pietra tylko mąż nas uspakajał.Amy bez parasola mała na siodełku z tyłu ,ale przygoda.

Ostatnia edycja:
Pam świetne zdjecia Oscarita. Kurcze jak on ślicznie siedzi w wanience, moj sie przyzywczaił do foczki. Rozkłada sie na niej jak panisko i robi co chce. Musze powili go przyzwyczajac do siedzenia w wanience.

hej, fotki wszystkie piękne, lubię widzieć jak rosną te nasze pociechy piękne:-D:tak:

Tobi dostał dziś na obiadek trochę zupki z jagnięciną - mieszanej z jego ulubioną marchewką z ziemniaczkami - jadł nawet chętnie. Ale daliśmy mu tylko 2 łyżeczki tego z mięskiem, jutro dalej.:sorry:
My chyba zostaniemy z naszą spacerówką (taką rozkładaną na płasko) - była od samego poczatku i pewnie będzie do wiosny, a potem - zależy jak będzie z chodzeniem, może kupimy parasolkę. Nasz wózek jest stary dość, kilka lat temu kupiony i pozyczony od koleżanki.

reklama
Do góry