reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wiktor tez w foczce tylko i to od 5 msiesiecy juz po bardzo szybko sie w wanience nie miescil ale on juz sobie sam siada w foczce podnosi sie wiec jak zacznie siedziec tokupie mu pod pupe taka mate zeby sie tylko nie slizgal i bedzie ok narazie jeszcze foka jest ok.

Oli super jest my na basen bedziemy chodzic jak sie rozpogodzi bo dzisiaj znowu burza byla teraz juz tylko kropi...

A my wróciliśmy trochę zmoknięci bo nas deszcz złapał.Byliśmy ze znajomymi,którzy maja półtorarocznego smyka i Oskarkowi bardzo się spodobał nowy kolega.A teraz leży na tapczanie i dokazuje chociaż powinien już spać.
A Dawiś w kąpieli i Oliś nad wodą rewelacyjni.

dziewczyny a jednak jeszcze wpadłam, mam pytanko odnośnie mleczka.
mojej Zosi powychodzily na rączkach takie czerwone,strupkowate plamki i jestem pewna ze to od mleka-chyba ma alergie ma bialko, to teraz najlepiej żebym kupila jej to mleko ale hypoalergiczne?
bo juz sama niewiem:confused:
nic nowego jej nie wprowadzałam do diety oprócz tego mleka.
w sumie to tylko w nocy karmie ją piersią i to tylko raz,bo niechce mi sie robić modyfikowanego:no::cool2:

co radzicie?

reklama
Do góry