reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jacek dzisiaj karmil malego :-) pierwszy raz lyzeczka, dal mu deserek 
1,2- przed wyjsciem na spacerek
3,4- tata karmi
5- brudny

1,2- przed wyjsciem na spacerek
3,4- tata karmi

5- brudny
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
tata tak mnie urzadzil :-) brudasek...
natka86
mamusia Zosieńki
cześć dziewczny. wpadłam tylko sie przywitać.
dzieciaczki jak zwykle cudowne- Oliś nad wodą super, Dawidek w kąpieli miodzio. pozdrawiamy. moja maluda juz spi-mam nadzieje ze na noc
dzieciaczki jak zwykle cudowne- Oliś nad wodą super, Dawidek w kąpieli miodzio. pozdrawiamy. moja maluda juz spi-mam nadzieje ze na noc

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiktor tez w foczce tylko i to od 5 msiesiecy juz po bardzo szybko sie w wanience nie miescil ale on juz sobie sam siada w foczce podnosi sie wiec jak zacznie siedziec tokupie mu pod pupe taka mate zeby sie tylko nie slizgal i bedzie ok narazie jeszcze foka jest ok.
Oli super jest my na basen bedziemy chodzic jak sie rozpogodzi bo dzisiaj znowu burza byla teraz juz tylko kropi...
Oli super jest my na basen bedziemy chodzic jak sie rozpogodzi bo dzisiaj znowu burza byla teraz juz tylko kropi...
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
A my wróciliśmy trochę zmoknięci bo nas deszcz złapał.Byliśmy ze znajomymi,którzy maja półtorarocznego smyka i Oskarkowi bardzo się spodobał nowy kolega.A teraz leży na tapczanie i dokazuje chociaż powinien już spać.
A Dawiś w kąpieli i Oliś nad wodą rewelacyjni.
A Dawiś w kąpieli i Oliś nad wodą rewelacyjni.
natka86
mamusia Zosieńki
dziewczyny a jednak jeszcze wpadłam, mam pytanko odnośnie mleczka.
mojej Zosi powychodzily na rączkach takie czerwone,strupkowate plamki i jestem pewna ze to od mleka-chyba ma alergie ma bialko, to teraz najlepiej żebym kupila jej to mleko ale hypoalergiczne?
bo juz sama niewiem
nic nowego jej nie wprowadzałam do diety oprócz tego mleka.
w sumie to tylko w nocy karmie ją piersią i to tylko raz,bo niechce mi sie robić modyfikowanego

co radzicie?
mojej Zosi powychodzily na rączkach takie czerwone,strupkowate plamki i jestem pewna ze to od mleka-chyba ma alergie ma bialko, to teraz najlepiej żebym kupila jej to mleko ale hypoalergiczne?
bo juz sama niewiem

nic nowego jej nie wprowadzałam do diety oprócz tego mleka.
w sumie to tylko w nocy karmie ją piersią i to tylko raz,bo niechce mi sie robić modyfikowanego

co radzicie?
e-stera
Fan(ka)
Natka a mnie się wydaje ,ze to wyszło jej od mleka krowiego.bo alergeny nawet po 6 tygodniach mogą wyjść.........do tej pory pił modyfikowane i było ok?
To na pewno mleko krowie
To na pewno mleko krowie
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
A u nas właśnie się burza rozszalała.I leje jak z cebra.Może po tym deszczu już nie będzie tak duszno.
reklama
e-stera
Fan(ka)
Albo zjadłaś coś na noc i alergizującego i było to w Twoim mleczku