Witam dzisiaj 13 i ja samego rana mam pecha,wczoraj w piwnicy wstawiłam słoiki z wisniami i dzisiaj rano dopiero mi sie przypomniało.jak tam zaszłam to wisnie były eszedzie garnek spalony wszedzie czerwono.ale na szczescie niespaliłam całego bloku.przypaliłam ser na p[atelce wysypała sól na kuchenke ,dzisiaj mam pechowy dzien.dobrze ze dziaciaki wmiare grzeczne ,własnie starza spadła z szawi i mało nosa niezłamała.ciekawie zapowiada sie dzień
reklama
Hejka, u mnie ciagle pada
zamowilam sobie w koncu to suknie, a teraz boje sie ze przyjdzie nie dobra ale mierzylam sie wzdloz i wszesz po 5 razy
Basiunia wybacz mi ze tak pozno skladam zyczonka dla Bubusia mam nadzieje ze sie nie gniewasz. Bubusiu slodziutki wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiaca zyczy ciocia Mili i Natalka
zamowilam sobie w koncu to suknie, a teraz boje sie ze przyjdzie nie dobra ale mierzylam sie wzdloz i wszesz po 5 razy
Basiunia wybacz mi ze tak pozno skladam zyczonka dla Bubusia mam nadzieje ze sie nie gniewasz. Bubusiu slodziutki wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiaca zyczy ciocia Mili i Natalka
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Przez tego skypa wogóle tutaj nie zglądam bo tam om,awiamy tez różne sprawy.Jestesmy w łodzi, jak zwykle wczoraj sie z A,, pokłóciliśmy i spaliśmy oddzielnie- super!
mały spokojny, choc wogole juz nie mi jeś mleka, woli np kromke chleba.
Kurde wasze dzieciasczki juz siedza a mój jeszcze nie,mogłyby juz bo by soie siedział we wózku na naszym weselu
mały spokojny, choc wogole juz nie mi jeś mleka, woli np kromke chleba.
Kurde wasze dzieciasczki juz siedza a mój jeszcze nie,mogłyby juz bo by soie siedział we wózku na naszym weselu
Załączniki
Załączniki
Załączniki
G
goscinnie
Gość
Mili jaka ona rozrabiała i jaka juz duuuuza i słodziutka.
Co do wozka to nam sie podoba i jest z dobrych materiałów wykonany a nam nie o ciezar chodzi a bardziej o to jak sie składa. Tylko, ze i tak wymieniamy za rok. Jeszcze zimą, chce pojeździw MC bo ma jednak fajne duze koła i po lodzie i sniegu sie jeździ rewelka a małe koła to koszmar, juz sie przekonałam po mojej kolezance co ma Chicco. Za rok Mały bedzie juz chodził całkiem, całkiem wiec na zime 2009/2010 bedzie sobie nożkami dobrze radził, wiec da sie przezyc spacer zimą.
Co do wozka to nam sie podoba i jest z dobrych materiałów wykonany a nam nie o ciezar chodzi a bardziej o to jak sie składa. Tylko, ze i tak wymieniamy za rok. Jeszcze zimą, chce pojeździw MC bo ma jednak fajne duze koła i po lodzie i sniegu sie jeździ rewelka a małe koła to koszmar, juz sie przekonałam po mojej kolezance co ma Chicco. Za rok Mały bedzie juz chodził całkiem, całkiem wiec na zime 2009/2010 bedzie sobie nożkami dobrze radził, wiec da sie przezyc spacer zimą.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
mili ona jest cudnka :-) i jak wariuje w lozeczku nocudo poprostu.