reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam dzisiaj 13 i ja samego rana mam pecha,wczoraj w piwnicy wstawiłam słoiki z wisniami i dzisiaj rano dopiero mi sie przypomniało.jak tam zaszłam to wisnie były eszedzie garnek spalony wszedzie czerwono.ale na szczescie niespaliłam całego bloku.przypaliłam ser na p[atelce wysypała sól na kuchenke ,dzisiaj mam pechowy dzien.dobrze ze dziaciaki wmiare grzeczne ,własnie starza spadła z szawi i mało nosa niezłamała.ciekawie zapowiada sie dzień

reklama
Hejka, u mnie ciagle pada:cool:
zamowilam sobie w koncu to suknie, a teraz boje sie ze przyjdzie nie dobra ale mierzylam sie wzdloz i wszesz po 5 razy:eek:
Basiunia wybacz mi ze tak pozno skladam zyczonka dla Bubusia mam nadzieje ze sie nie gniewasz. Bubusiu slodziutki wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiaca zyczy ciocia Mili i Natalka

Przez tego skypa wogóle tutaj nie zglądam bo tam om,awiamy tez różne sprawy.Jestesmy w łodzi, jak zwykle wczoraj sie z A,, pokłóciliśmy i spaliśmy oddzielnie- super!
mały spokojny, choc wogole juz nie mi jeś mleka, woli np kromke chleba.
Kurde wasze dzieciasczki juz siedza a mój jeszcze nie,mogłyby juz bo by soie siedział we wózku na naszym weselu:)

Załączniki

• Zdjęcie013.jpg
    Zdjęcie013.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 19
  • Zdjęcie014.jpg
    Zdjęcie014.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 17
Mili jaka ona rozrabiała i jaka juz duuuuza i słodziutka.
Co do wozka to nam sie podoba i jest z dobrych materiałów wykonany a nam nie o ciezar chodzi a bardziej o to jak sie składa. Tylko, ze i tak wymieniamy za rok. Jeszcze zimą, chce pojeździw MC bo ma jednak fajne duze koła i po lodzie i sniegu sie jeździ rewelka a małe koła to koszmar, juz sie przekonałam po mojej kolezance co ma Chicco. Za rok Mały bedzie juz chodził całkiem, całkiem wiec na zime 2009/2010 bedzie sobie nożkami dobrze radził, wiec da sie przezyc spacer zimą.

reklama
Do góry