reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
moje dziecko przechodzi samo siebie!!! mam go po dziurki w nosie !!! dzisiaj o 2 pobudka zasnol dopiero przed 4 ale oczy zamkniety tylko sie wiercil, przekladal z boku na bok, smoczek mu wypadal przy tym !!! wrrrr...

Pumi ja tam nie wiem bo ja nie konsultowalam z lekarzem wprowadzania czegos nowego, poprostu zaczelam o kleikow, potem kaszki i sloiczki i mojemu lekarzowi tylko swiadczylam co maly je bez gadania i tyle. nie wiem jak to jest.

Pandi zdjecia sa przepiekne.

My też na nogach mąż ma wolne i jade do mamusi salik_agnieszka moja Amelka tak samo sie zachowuje chyba ząbki w nocy identycznie

a moja dziś o 7 pobudkę zrobila, ale wstawałam do niej 4 razy na karmienie a oprócz tego co pół godziny podawałam jej smoczek, albo dwa razy obudziła mi się z krzykiem, więc też podeszłam, pogłaskałam i spała dalej :wściekła/y: a ja do 1 w nocy kręciłam się z boku na bok i nie moglam zasnąć :wściekła/y: w ogóle to chyba nie mam humoru dziś

pandi zdjecia super
albi Karol tez nie ma zebow ale u nas dopiero spodziewam sie w grudniu
pumi a czemu rechabilitacja w kierunku jedzenia lyzeczka przeciez to norma ze dzieci na poczatku nie umia jesc
dziewczynki bez okresu moja kuzynka karmila 3 lata i 3 lata nie miala okresu:szok: wiec sie nie przejmujcie:tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW
Moja kuzynka za tydz ma termin i chce dac na imie Nikola wiecie moze kiedy sa imieniny Nikoli

Helenko - o to zapytaj Kasi!! u mnie w klatce dziewczyna w ciąży ma termin za tydzień i da na imię swojemu synkowi Nicolas

Cześć wszystkim
Mój mały też w nocy sie wiercił, płakał przez sen..............albo zęby albo wczorajsze szczepienia:confused::confused:
U nas już jest upal....................:cool2:przyjechała moja psiapsióła z dziećmi więc cały dzień spędzimy razem........ale się nie widziałyśmy dawno.............Warszawa nie daleko a spotkać się nie możemy:sorry::eek:

reklama
Do góry