reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Moja Amelka już spi wreszcie troszke spokoju Wiktoria ogląda bajke i też zaraz kłade ją spac.E-STERA Oli wygląda na dużo wiekszego taki słodziutki.

Ostatnia edycja:
jestem :-) caly dzien poza domem, zdjecia oddane do wywalania beda jutro ale chyba nie dam rady po nie podskoczyc no zobaczymy :-)
kumpela wrocila z cypru ogladalam zdjecia jejku jak tam pieknie !!! ja tez chce gdzies pojechac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kurde. nie wzielam aparatu ale jak mi przesle fotki to wam wstawie dwoch lobuziakow.jestem wykonczona fizycznie i psychicznie, moje dzieckodalo dzisiaj koncert !!! nie dosc ze wstal o 4.40 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to obiadu nie zjadl wogole odmowil posilku i byl maruda ze glowa mala !!! myslalam ze go oddam jakims cyganom dzisiaj !!! ale teraz zjadl flache i pszedl w kime naaaaaaaaaaaaareszcie cisza, dziaselka na dole robia sie biale wiec mam nadzieje ze to przez zeby to mu wybacze ale jak fochy to wrrrr !!!!!!!! Kacperkowi od mojej kumpeli przebily sie dzisiaj kolejne 2 na gorze juz ma 4 a jutro konczy 7 miesiecy !!! a moj syn nadal bezzębny :sorry: no nic kiedys wyjsc musza.

witamy.
duzo zdroweczka dla dzisiejszych solenizantow :-)
pumi ja tez jeszcze nie mialam okresu po urodzeniu nicolki,tylko kilka dni plamilam jak zaczelam brac tabletki:tak: fajnie, ze dominiczka ma kolezanki :) trzymam kciuki za badania, na pewno bedzie ok:tak:
mili daj troche motywacji- mi juz "maszyna do brzuszkow";-)
stoi od 2 tyg ale zrobilam dopiero 2 razy:zawstydzona/y:
a nicolka dzis wyjatkowo grzeczna, bylysmy w shoppingu ze znajomymi na zakupach i byla grzeczniutka jak nie spala a jak spala to jeszcze bardziej :tak::-D;-)

Cześć kobitki.Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia i na nikogo sie nie gniewamy bo wiem że jest nas tu dużo i nie sposób spamiętać kto i kiedy.
DUŻO ZDRÓWKA DLA DZISIEJSZYCH PÓŁROCZNIAKÓW.
Moje maleństwo już śpi.Zasnął przy butli.

moja też usnęła, nareszcie!! w ciągu dnia spała pół godzinki więc była straszliwie zmęczona...
byłyśmy u lekarza, mała ma 70cm i waży 9,1kilo, to znaczy ze przez 6tyg przybrała 900g, to chyba dobrze...?? zmykam do łóżka, trzeba korzystać że dziecko śpi i obejrzeć jakiś filmik

esti, mi też inaczej wychodzi jak mierzę Tobiego w domu:-( chociaż waga ta sama
salik, do ząbków podobno nie ma co się spieszyć, słyszałam że jeśli za wcześnie wyjda to sa słabe i bardziej podatne na psucie - Tobie też jeszcze nie ma ani jednego, tylko ostatnio jedno dziąsełko jakby większe mi się wydaje:sorry:

dostałam się wreszcie do części zdjęć z wyjazdu, oto Tobi pierwszy raz świadomie oglądający morze - był pod wrażeniem, a tata - rodowity Kaszub - cały dumny z tej okazji
a piaseczek to taaaki dziwny jest - w ogóle nie da się złapać do rączki, no ale trzeba próbować

Załączniki

• 100_2722.JPG
    100_2722.JPG
    208 KB · Wyświetleń: 20
  • 100_2725.JPG
    100_2725.JPG
    160,3 KB · Wyświetleń: 23
  • 100_2707.JPG
    100_2707.JPG
    215,3 KB · Wyświetleń: 21
  • 100_2728.JPG
    100_2728.JPG