reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wreszcie zasnela...ufff :) oliś przechodzi sam siebie :) :tak: wiktorek z mamusia obozuja, a my zazdroscimy pogody :zawstydzona/y: dawidek rajdowiec, widac, ze podoba mu se rola :)bardziej chyba do mamusi podobny ale do taty tez:tak: kubusia supermena prosimy o naprawe pogody ;-):-) a dusia sliczniusia :tak: my mamy nosidelko ale musimy kupic inne bo to jest troche nieporeczne :tak: i oskarek, juz cwiczy na przyszlosc schodzenie z siedzonka :) a zasypianie dominiczki, hmmm skad my to znamy? u nas tak samo wyglada polozenie do lozeczka, i jeszcze nigdy nicolka w nim nie zasnela :no::confused: jagna tak to wlasnie bywa w pracy, ale nie mozna sobie dac wejsc na glowe, ciekaawe jak to bedzie jak ja wroce z maternity?:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Amelka usneła jakieś 1,5 godziny temu i śpi a ja sie nudze pogoda do d...y Wiktoria bawi sie u koleżanki w domu.Amelka coś marudna dopiero jak posmarowałam jej dziąsełka to sie uspokoiła i zasneła.

hej, mam chwilę bo Kubek śpi.. co się ostatnio zdarza rzadko..a że dziś ma pół roku to postanowił, że będzie grzeczny... Wstanie, potem obiadek i na spacerek jakiś jak nie będzie padać :-)

hej babolce Sklep zaliczony Teraz Alunia miałczy babci a ja usypiam starszaka tzn muszę siedzieć na łóżku a on się za mną kotłuje
Pumi proszę cię mam nadzieję ze nie dajesz dziecku tego specyfiku na ząbki W sumie to nie dziwię się że dziecko się uspakaja jak trochę popije;-)

jagna, współczuję perypetii w pracy ale nie daj się i walcz o swoje tylko z dyplomacją może...:confused:;-)
pumi, Tobi też tak czasem usypia ale tylko w dzień bo wtedy drzemie w naszej starej małżeńskiej sypialni, a nie u siebie w łóżeczku, za to nigdy do usypiania nie dajemy mu zabawek. Z ta wódką to zapomnij - to jakieś przestarzałe metody. Z jedzonkiem jak załapie to już pójdzie, Tobi od pierwszego razu umiał jeść z łyżeczki - na 3 dzień zjadł pół słoiczka, a potem coś mu nie posmakowało i nie chciał - króluje marchewka.
Kubusiowi buziaki na pół roczku:-D:-D:-D:-D
esti, Oliś jak zwykle szaleje:cool2:
agnie, Duśka jest przeurocza:-D:-)
tyle pamiętam...
wczoraj nie zaglądałam, bo miałam masakrę żołądkową, nie wiadomo po czym. Już na wyjeździe tak było, wtedy leciały ze mnie truskawki, a wczoraj to może pasztetowa:confused: znów będę na diecie - porażka, w sezonie owocowym:-:)-:)-(

reklama
Do góry