reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dziuba, Młoda po prostu uwielbia w nim przebywać, bo świat się tak lepiej poznaje, no i wygodnie dla nas, chociaż po jakimś czasie czuć plecki, ale nie jest to jakoś specjalnie przeszkadzające... :-)

no ba! pewnie ze lepiej widać z takiej pozycji!! to super że zakup trafiony! moja ma robaki w tyłku i dłużej niż 3minuty by nie posiedziała, by się wierciła za mocno, no i Martyna lubi spać na spacerku a w innej pozycji niż w wózku by nie zasnęła :eek: wybredna... ale jak się Adzie podoba to najważniejsze!!

ja dawno nie wkladalam wiktora do nosidelka to nie wiem jak to by bylo ale mamy zamiar z kumpela ktoregos dnia wybrac sie z maluchami w nosidelkach na spacerek.

moja maly paczuszek zjadl 200 ml kaszy i spi :-) trzeba by jakas kolacje zjesc, u nas lało godzine i przestalo teraz jest sloneczko i juz sucho jest.

Czesc w wynikach posiewu wyszły bakterie coli ale laborantka powiedziała że niejest aż tak zle.Jutro na 9 mamy wizyte u nefrologa ciekawe co powie czy jakiś antybiotyk dostanie czy nie.Amelka nieśpi wykąpana i przebrana czas do spania a ona kupe robi.

WSZYSTKIEGO NAJ DLA KUBUSIA:-)
Karolek wczoraj byl strasznie marudny juz nie wiedzialam co robic a dzis spoko:confused: wiec nie wiem co to bylo jakis bunt wieku sredniego czy co :sorry: atu jak sie je chrupki
chrupek.JPG a tu z tataP1000269.JPG

Hej, ja cały dzien po za domem...........wróciałm o 18 dopiero.....mama nowe pazurki
Oli dzisiaj wrdeny..........ale łakomy hihihi
mamy burzę, grzmi błyska:eek:
Kubusiu naj, naj najlepszego wszystkiego!

Ada sodka i śliczna

karolek jaki juz duuży

Idę smażyc placki ziemniaczane:-p

reklama
Do góry