reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Byliśmy dziś na szczepieniu,wyszliśmy śmy dopiero po godz.:wściekła/y:Miki przytył tylko 150 g od 3 tyg.Tak to ok z nim,na szczepieniu też był grzeczny-następne dopiero w lutym 2009.I na obiad zjadł:szok: z półtora słoiczka,ale nieźle znów umazał się:zawstydzona/y:.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Kubunia :-D
My właśnie wróciliśmy ze spaceru, mężowi przesuwają się kamienie w nerce :/

ja w nerkach mam piaskownice :-) hehe i jak mam czasem atak to po scianach bym chodzila to nawet porod jest przyjemniejszy od tego.

Pandi nie zazdroszcze ci wgole biedaczko dlatego ty taka chudzina jestes.

Hej hej, dawno mnie nie było ale podczytyuje was!
Bylismy na weselu w weeend niestey nie mam zadnych zdjec bo moj przyszły małuzonek o tym nie pomyslał wiec Wam nie wstawie:( mam tylko pare młoda!
A wkleje wam torcik który my sobie zamówilismy na swoj slub!

Załączniki

• DSC01430.JPG
    DSC01430.JPG
    354,8 KB · Wyświetleń: 24
kupiliśmy krzesełko coneco, to które kilka z Was polecało - dzięki jeszcze raz za pomoc, u nas w hurtowni było tańsze niż na allegro o 25zł:happy2:
na diecie z powodu żołądka bywam od czasu do czasu, zwykle raczej miałam nadmiar krągłości, ale co do rozmiaru biustu, powoli spada z rozmiaru 75F do 75E przestałam mieć kompleksy odkąd zobaczyłam moją koleżankę która niedawno urodziła - miseczka J jest nieco przyciasna:szok:
joaa, torcik fajny, nasz upiekła teściowa z moja małą pomocą:sorry: miała kształt naszego samochodu którym jechaliśmy również do ślubu - pomarańczowego mercedesa beczki:-D

jeju dziewczyny :) nicolka nauczyla sie pic z butelki soczek marchewkowy a przed chwilka wypila 120ml:szok::szok: najpierw jej nalalam 60ml bo myslalam, ze nie wypije, a ona wypila i chciala jeszcze to dolalam nastepne 60ml i wypilai ani razu sie nie skrzywila, tak jak przy jablkowym:confused::eek: smakowalo jej :):-)

21kasia- to gratulacje dla małej ktroa polubiła wkońcu soczki!!!!
Nam tez proponowano samochod ale ten torcik jest jak z bajki:)
Kacoer budzi mi sie ostatnio w srodku nocy i wyje, porostu nei wiem co robic czy nsic czy przeczekac kryzys i połozyc go u nas w łózeczku ,nie wiem..

reklama
u nas grzmi i leje, mała śpi już ponad godzinę :szok::szok: moja dzielna kruszynka, zasnęła na kanapie - a nie w wózku, przy mnie, przytulona, wygląda tak słodziutko!!

Kubusiu - wszystkiego naj naj naj!! jak to szybko mija ten czaas...

Agnie - Dusia jest cudna!! jak nosidełko się sprawdza?

Do góry