reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hejka
Spoznione zyczenia dla Dominisi.
Natalia tez tak sie wyglupia przed spaniem, wymeczy sie i padnie, pierwszy raz moge na spokojnie wypic kawke bo Natalka spi:-)
Dawis cudny , Wiktorek tez i Oskarek, takie slodkie male robaczki:tak:

reklama
witajcie!
wczoraj do 23 plotkowałam z przyjaciółką, całe szczęście M dość szybciutko zasnęła wiec miałyśmy chwilkę dla siebie! no i byłam wczoraj na zakupach - kupiłam sobie nadprogramowo bluzkę w Reserved, genialną!! potem Wam pokażę na zdjęciach :-D no i bieliznę do śłubu, dziś idę zamówić kwiatki - i to już będzie chyba prawie wszystko!! (oprócz mojej za dużej obrączki którą trza zmniejszyć... :wściekła/y:)

Witam:-)
My mamy złote dziecko...chodzi spa ok 20:30, 21 i wstaje o 8 rano:tak::tak::tak:
U nas dopieoro o 6 rano przestało padać......teraz niby pogodnie.......ale chmurki krążą.............ale za to fajne , rześkie powietrze
dziubuś to czekamy na foty:-):tak:
Pumi jaka Dominisia zrobila się kluseczka.............ale jak przy tym ruchliwa:tak:;-)

reklama
Czesc my tez na nogach zaraz idziemy na spacerek ale u nas wieje.aOla ciesze sie ze wyniki dobre.Dziciaki wspaniale super te zdiecia,jak oglodam wasze dzieciaczki to moja wydaje sie taka mala.Caly czas mysle o tym posiewie oszaleje do 3 pa

Do góry